Ik geloof dat we allemaal in essentie de kracht hebben om een gelukkig en liefdevol leven te leiden. Toch kan het zijn dat we disbalans, onmacht, pijn, angst en onrust ervaren. Deze emoties zijn vaak buitenproportioneel voor wat er in het huidige moment gebeurt, maar ze kunnen je leven behoorlijk beheersen. Weer in verbinding komen met jezelf door je open te stellen en bewust te worden van je emoties, (ego) gedachten, energie en lichaam is de eerste stap naar verandering. 

In ‘t UNLOCK YOUR POWER traject ga je 3 maanden lang aan de slag met het versterken van je mindset, zodat jij weet wie je bent en je zelfverzekerd en krachtig voelt. Daarnaast leer jij weer in contact te komen met je gevoel en hierop te vertrouwen, zodat het eenvoudiger wordt om de juiste keuzes te maken.  Jouw mindset & intuïtie vormen de basis van jouw manifestatie kracht.
Oftewel de power die jij in je hebt om dat wat jij wilt in je leven te realiseren in je werkelijkheid! 

Wil jij…..
je zelfverzekerd voelen
weten wat je wilt op het gebied van werk/relaties
besluitvaardig zijn

je krachtig voelen
jezelf durven zijn
nee durven zeggen
ontspannen voelen
het leuk hebben en plezier maken

Dan is dit traject voor jou! 

 

Wat krijg je precies

3 x Groeimindset sessie
(60 minuten p.s. -online of offline) t.w.v. 300,-
Waar we dieper in gaan op jouw specifieke situatie. 

2 x Transformatie sessie
(90 minuten p.s. – online of offline) – t.w.v. 450,-
Waar we diepgewortelde overtuigingen, angsten en trauma’s gaan helen. 

1x Ademwerk sessie t.w.v. €145,-
Dé methode die blokkades transformeert, je hoofd even uitzet en in contact brengt met je gevoel! 

Werkboek – t.w.v. €149,-
Vol kennis, opdrachten, tools & video’s die je bewuster gaat maken van jezelf, wie jij bent 
én de verandering gaan maken in je dagelijks leven! 

Whatsapp support – t.w.v. €222,-
Loop je ergens tegen aan? Wil je even ventileren of een situatie voorleggen?
Je kunt gedurende het hele traject whatsappen én ontvangt support & coaching IN het moment! Hierdoor ga je next level groeien! Zeer krachtig! 

3 Transformerende bonussen: 
– Masterclass: Manifesteren
Waarin ik je leer hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt en
wat jij
kunt doen om jouw droom leven te manifesteren! 
– Super krachtige energie meditatie
Geeft je next level energie en komt in contact met je hoger zelf! 

– 4 affirmatie kaarten 
Om je mind te herprogrammeren naar een
krachtige en positieve mindset.

totale waarde €1475,-
jij betaald €655,-

(in 3 termijnen betalen mogelijk €218,30 p.m.)
Loopbaanbudget is inzetbaar voor dit traject!  

LET OP!
Beperkt plek beschikbaar door 1 op 1 traject
VOL = VOL 

 

Aanmelden UNLOCK YOUR POWER traject

" Na sessie 1 merkte ik al verschil"

“Marijke is een lieve coach die je meteen op je gemak stelt. Na sessie 1 merkte ik al verschil in hoe ik over bepaalde dingen dacht en hoe ik me voelde. Ik had meteen rust en kon meer relativeren over onderwerpen waar ik normaal mee in mijn hoofd zat. Haar opdrachten zijn toegankelijk en werken écht! Ik vind het prettig dat Marijke samen met mij de opdrachten uitvoert in de sessies. Daarnaast is er ruimte voor een praatje over minder zware onderwerpen en is het ook gewoon heel gezellig. Na een sessie voel ik me opgelucht en voel ik veel rust in me. Ik zou iedereen die struggled met mentale onderwerpen (kan van alles zijn, ook als je zelf denkt dat het wat kleins is) aanraden om een coaching traject met Marijke aan te gaan. Its worth it!”

"Met Marijke werken is zo'n verademing!"

“Met Marijke werken is zo’n verademing! Wanneer zij op mijn pad kwam hadden we direct een soort Energy Match. Heerlijk! ze is lekker down to earth, praktisch en wilt jou gewoon naar huis sturen met tools zodat je niet afhankelijk bent van haar, maar jezelf uiteindelijk kan helpen. Van transformatie werk, tot ademwerk… dit alles draagt zo bij aan ECHT leven vanuit je hart! Wanneer je daar bent, wil je niet meer terug. Dit is iets wat iedereen kan… Alleen Marijke heeft net dat kompas om je de weg te wijzen! En het mooie is? Dat kompas heb jij na te werken met haar ook!”

"Je kennis is heel breed, zelfs wetenschappelijk"

“Ondanks dat ik zelf ook een ‘zweefteef’ ben, vind ik het ergens fijn dat je echt veel meer kennis hebt dan alleen puur het spirituele gedeelte! Je kennis is heel breed, zelfs wetenschappelijk en daardoor geloof ik er nog meer in dat dit mij enorm zal helpen! Dank je wel dat ik deel mag uitmaken van dit traject!”

"Ik ben heel positief over de sessies met Marijke"

“Ik heb meerdere sessies gehad met Marijke en ben hier heel positief over. Fijn hoe zij alles goed en duidelijk uitlegt, de tijd neemt en ook vragen aan je stelt om dieper op een onderwerp in te gaan. Tot nu toe heb ik hier al zeker wat aan gehad en ben meer dan benieuwd naar de volgende sessies. In iedergeval ben ik dankbaar dat ik gestart ben met dit traject.”

"Door je warme en open houding voelde ik mij gelijk ontspannen en veilig"

“Ik was best wel zenuwachtig voor ons kennismakingsgesprek, maar door je warme en open houding merkte ik dat ik me gelijk ontspannen en veilig voelde. Waardoor ik mij kon openen (wat bij mij normaal een opgave is). Door onze gesprekken ben ik aan het denken gezet over mijn verleden, wat er eigenlijk voor gezorgd heeft dat ik een gesprek met mijn moeder heb gehad en veel dingen boven zijn gekomen die ik allang ‘vergeten’ was. Hier kan ik nu in de verdere sessies mee aan de slag!”

"Het voelt als een kadootje."

“Je hoeft niet perse helemaal in puin te liggen om iets aan de sessies met Marijke te hebben, want soms kan het ontzettend helpend zijn als iemand eens met een objectieve blik met je mee kijkt om dingen vanuit een ander perspectief te kunnen bekijken. Dat voelt voor mij iedere keer weer als een kadootje en dat gun ik iedereen!”