Je bent in de bloei van je leven, met een redelijk goed georganiseerd bestaan, een leuke baan en fijne mensen om je heen, wellicht zelfs een liefdevolle partner. Ondanks al deze positieve aspecten, sluimert er soms een gevoel van onzekerheid en negatieve gedachten. In bepaalde situaties overvalt je een gespannen gevoel en reageer je niet altijd zo krachtig zoals je zou willen. Het vergelijken met anderen, twijfelen aan jezelf en het verlangen naar bevestiging spelen een rol. Je verlangt naar liefde en acceptatie, maar tegelijkertijd wil je eenvoudigweg van jezelf houden en volledig tevreden zijn met wie je bent. Herken je dit? 

Je vraagt liever geen hulp en gelooft dat je het zelf moet kunnen, maar je merkt ook dat dit je niet veel verder brengt. Het is tijd voor een echte verandering die langer standhoudt dan twee weken. Laat die negatieve gedachten, gevoelens en patronen achter je. Zodat jij niet langer die bevestiging nodig hebt van een ander of aan jezelf twijfelt, maar je krachtig, positief en zelfverzekerd voelt om helemaal jezelf te zijn.

Hoe zou het zijn als jij…

Stralend zelfverzekerd door het leven gaat
In harmonie bent met je gevoelens
Je krachtig voelt
Zonder aarzeling “nee” durft te zeggen
Actief voor jezelf kiest en prioriteit geeft aan jouw welzijn
Innerlijke rust ervaart en je ontspannen voelt
Trots bent op de persoon die je bent
Een positieve & krachtige mindset hebt
Volledig en schaamteloos jezelf kunt zijn

Dan is de UNLOCK YOUR SELFLOVE
6 weekse Online Training
passend voor jou! 

Dit is een Online Transformatie Training waarin ik jou de sleutel geef naar overvloed aan zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit. In slechts 6 weken ontdek je jouw innerlijke kracht, verhoog je je eigenwaarde en voel je je zelfverzekerder dan ooit tevoren.

Dit is geen quick fix, maar een duurzame transformatie die van waarde zal zijn voor de rest van je leven. 

Herken je dit in jouw dagelijks leven?

– De constante twijfel of je wel goed genoeg bent, in relatie(s), in je werk of gewoon als persoon.
– Veel en regelmatig bevestiging nodig hebben van de ander; je date, partner, vriendinnen, ouders of collega’s. 
– Het gevoel vast te zitten in een negatieve spiraal van zelfkritiek.

– Angst om jezelf te uiten, uit vrees voor afwijzing of oordeel.

– De neiging om jezelf te vergelijken met anderen en altijd als minderwaardig te zien.

Als dit bekend klinkt, dan ben je niet alleen. Veel mensen ervaren deze onzekere gevoelens en ook ik weet hoe het is om je onzeker, anders en minderwaardig te voelen. Maar ook hoe het is om niet te durven zeggen wat je op je hart hebt, grenzen aan te geven,  je aan te passen aan de verwachtingen en wensen van anderen, te vergelijken met anderen en niet te doen wat jezelf echt wilt doen.

Ik kan je vertellen, dat is nu volledig het tegenovergestelde! Ik voel me zelfverzekerd, krachtig, positief én voel me vervuld, met liefde voor mezelf.

En hier is het goede nieuws: dit is ook weg gelegd voor jou! 
“Unlock Your SelfLove” is jouw uitnodiging om een diepgaande verandering aan te gaan, om jezelf te bevrijden van negatieve zelfkritiek, continue honger naar bevestiging en de angst voor afwijzing los te laten, zodat ook jij met zelfvertrouwen, een positieve mindset en innerlijke rust door het leven gaat! 

 

Unlock Your Selflove Online Training

In slechts 6 weken naar meer zelfliefde, zelfvertrouwen en een krachtige positieve mindset? Ontdek het allemaal in deze online Zelfliefde training, waar je leert om dieper van jezelf te houden, je zelfvertrouwen te vergroten en je mindset te versterken. Dit stelt je in staat om niet alleen beter om te gaan met de uitdagingen van het leven, maar ook om een sterke en blijvende connectie met jezelf te ervaren.

Na deze intensieve 6 weken zul je niet alleen een diepere verbinding met jezelf ervaren, maar ook zien hoe de liefde voor jezelf zicht ontwikkeld! 

Wat kun je verwachten?

  • Toegang tot een exclusieve online leeromgeving met wekelijks nieuwe kennis, inspirerende oefeningen, doelgerichte opdrachten en rustgevende meditaties.

En dat is nog niet alles! Als BONUS ontvang je:

  • Een Online Live sessie met Marijke, waarin je een ongelooflijk effectieve Transformatie methode leert die je de rest van je leven zelf kunt toepassen.

  • Een persoonlijke 1:1 Evaluatie sessie met Marijke, waarin zij je waardevolle tips geeft die specifiek gericht zijn op jouw situatie. 

    Tegen een investering van eenmalig €197,- of 2 termijnen van €99,-

    Waar wacht je nog op? Start jouw transformatie op 1 februari 2024 en investeer in een leven vol zelfliefde en zelfvertrouwen!

 

 

Nog even voorstellen…

Hi, mijn naam is Marijke ten Brink en mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar hun mooiste leven waarin zij zelfliefde ervaren en volledig zichzelf zijn. 

Ik ben opgeleid en werkzaam geweest als maatschappelijk werker. Echter voelde ik dat ik mensen niet alleen praktisch wilde begeleiden, maar echt op een dieper niveau wilde helpen met een verandering op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Ik volgde de opleiding tot Transformatie coach bij Robert Bridgeman én vanaf dat moment ervaarde ik ook mijn eigen duurzame transformatie. De diepgewortelde onzekerheid die ik verbloemde met een zelfverzekerde houding en scherpe tong, maar ook het veelvuldig verlangen van bevestiging van de ander en snel afgewezen voelen, heeft plaats gemaakt voor innerlijke rust, zelfacceptatie en zelfliefde. Ik voel mij zoveel meer mezelf, krachtiger, energieker én kan echt genieten van de kleinste dingen. Ik ervaar rust en balans in mezelf. 

Dit gevoel gun ik jou ook! 

Meld je nu aan voor de Online Training Unlock Your Selflove.