Unlock Your Selflove

Leer op een krachtige, maar eenvoudige manier hoe je vanuit zelfliefde sturing geeft aan jouw droomleven.

"

Geweldige boost zelfliefde, positiviteit en zelfvertrouwen

  Je bent in de bloei van je leven, met een redelijk goed georganiseerd bestaan, een leuke baan en fijne mensen om je heen, wellicht zelfs een liefdevolle partner.

Ondanks al deze positieve aspecten, ligt er een gevoel van onzekerheid en negatieve gedachten op de loer. In bepaalde situaties overvalt je een gespannen gevoel en reageer je niet altijd zo krachtig zoals je zou willen. Je verlangt ermaar om meer balans en innerlijke rust te hebben in je leven. Liever te zijn voor jezelf en niet langer zo’n knijter hoge lat hebben waar je niet aan kunt voldoen.  Vanuit een sterke verbinding met je gevoel jezelf durven uiten zonder spanning en angst om afgewezen te worden. Je wilt gewoonweg van jezelf houden en volledig tevreden zijn met wie je bent, zonder je druk te maken over wat andere van je denken.

Na het volgen van deze 6 weekse online training heb jij alle kennis en tools in handen om je die zelfverzekerde, positieve en krachtige jij te voelen.
Helemaal je schaamteloze ontspannen zelf!

De training waardoor je direct verschil ziet in jouw gevoel en in je leven! aanmelden = direct beginnen!

Bekijk eerst deze video!

Dit is voor jou als jij… 

Diep van binnen verlangt naar innerlijke rust, naar de duidelijkheid over wie je echt bent en waar je voor staat in het leven.

Je klaar bent om jezelf te bevrijden van die verstikkende zelfkritiek en negatieve gedachten. 

Je genoeg hebt van die voortdurende twijfel, van het eeuwige afvragen of je wel goed genoeg bent, zowel in je werk als in je relaties.

Je de honger naar bevestiging en liefde helemaal zat bent, en je vastbesloten bent om de angst voor afwijzing achter je te laten.

Het is tijd om te omarmen wie je werkelijk bent, met een stevige portie zelfliefde. Het is tijd om te beseffen wat je echt waard bent.

Je bent klaar om goed voor jezelf te zorgen, om de keuzes te maken die echt bij jou passen. Je verlangt naar diepe innerlijke rust, naar ontspanning en vertrouwen in het leven, en bovenal in jezelf.

Genoeg van dat gevoel van slachtofferschap, van die ‘wel prima’-mentaliteit. Jij wilt een dikke JA op elk gebied van je leven. OWN IT!

 

Wat gaat het je opleveren:

☀️ Ik leer je om  emotioneel in balans te komen en meer rust in je hoofd te krijgen. 

🌱 Je gaat praktische dingen implementeren om direct je zelfvertrouwen te boosten! 

🗝️ Je ontvangt een schat aan kennis en tools om in verbinding te komen met je gevoel én te ontdekken wie je echt bent. 

Oke… dat was het makkelijke gedeelte, nu komt het echte werk! 🚀

🧠 We herprogrammeren je brein waardoor jij positieve eigenwaarde ervaart én jij verliefd wordt op jezelf!

🧡 Een helende reis zodat jij vanuit liefde voor jezelf een leven creëert die in lijn ligt met wie je echt bent en die jou 100% vervulling geeft. 

Ja, dit wil ik

Ik weet hoe het is om…

Je écht onzeker te voelen en te twijfelen of je wel goed, leuk en mooi genoeg bent en je af te vragen wat andere van je denken. Waardoor je jezelf gaat wegcijferen, pleasen én niet echt het leven leeft wat je diep van binnen zou willen. Niet echt jezelf bent, uit angst om afgewezen te worden. Ik was die meid, voor mijn transformatie! 

12 jaar geleden startte mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb heel wat coaches, psychologen en andere professionals bezocht om te veranderen. Maar pas mijn echte transformatie kwam toen ik de opleiding tot Transformatie coach ging volgen. Daar werd ik zelf volledig door de mangel gehaald en heb ik heel veel onopgeloste shit mogen opruimen en helen. Waardoor ik nu niet alleen een bak aan zelfliefde, zelfvertrouwen en positieve mindset heb, maar ook nog is écht weet wie ik ben en wat mijn passie is: 

Mensen op een dieper niveau helpen om écht hun meest authentieke rauwe versie te worden. Zodat zij schaamteloos zichzelf kunnen zijn, zonder zich druk te maken over wat andere van hun denken en écht dat leven leven waar ze van dromen! 

Als maatschappelijk werker, transformatiecoach en persoonlijke ontwikkelingsliefhebber heb ik de afgelopen 12 jaar heel wat geleerd. En weet je wat? Ik kan met volle overtuiging zeggen wat écht werkt! 

Die kennis en ervaring heb ik gebundeld in deze unieke 6-weekse training. Het is ontworpen om jou te helpen een leven van diepe vervulling en authentiek geluk te creëren. Ik sta klaar om mijn passie en wijsheid met jou te delen, zodat jij groeieen en stralen op alle gebieden van je leven.

 

Wat krijg je:

De online leeromgeving bevat 6 modules met 5 lessen. In deze modules staan videolessen, opdrachten, begeleide meditaties en PDF bestanden met oefeningen
die er voor zorgen dat jij de relatie met jezelf versterkt. 

]

1 jaar toegang tot de besloten leeromgeving waar alle lessen voor je klaar staan

]

16 videolessen

]

Iedere week praktische oefeningen

]

5 meditaties voor meer innerlijke rust en balans.

]

Maandelijks toegang tot Live Online Transformatie sessie incl. Q&A (t.w.v. €75,-)

]

BONUS: 1:1 coach sessie (t.w.v. €155,-)

Ook jij kunt dit

Dit is een Online Transformatie Training waarin ik jou de sleutel geef naar overvloed aan zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit. In slechts 6 weken ontdek je jouw innerlijke kracht, verhoog je je eigenwaarde en voel je je zelfverzekerder dan ooit tevoren.

Dit is geen quick fix, maar een duurzame transformatie die van waarde zal zijn voor de rest van je leven. 

Veelgestelde vragen

Hoe is de training opgebouwd?

Wanneer jij je aanmeld en de training aankomt kun je direct starten. Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving, waar elke week een nieuwe video op je wacht om je bewustzijn te vergroten. Hier vind je ook transformerende oefeningen, opdrachten en meditaties, allemaal ontworpen om echte verandering teweeg te brengen naar meer zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit in je leven. Je kunt deelnemen aan de live Transformatiesessie, hiervoor krijg je per mail een uitnodiging.
Als bonus ontvang je een transformerende 1:1 sessie!
Je  ontvangt 1 jaar toegang tot deze training, waardoor jij in je eigen tempo aan de slag kunt met je persoonlijke ontwikkeling. 

Welke onderwerpen komen er aan bod in de training?

Deze training bevat zes modules die elk een specifiek thema behandelen, gericht op het versterken van zelfliefde en het ontdekken van wie je echt bent. In de eerste module, concentreren we ons op het vergroten van je bewustzijn, omdat bewustwording de sleutel is tot verandering. Je leert over de werking van je brein en hoe je negatieve gedachten kunt transformeren naar krachtige en positieve overtuigingen. Met diverse oefeningen zul je je zelfvertrouwen versterken en een diepere verbinding met jezelf ontwikkelen, waardoor je meer zelfliefde ervaart en gemakkelijker je grenzen kunt aangeven en keuzes kunt maken die bijdragen aan jouw eigen geluk, zonder je te laten beïnvloeden door de mening van anderen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de training?

Ik raad aan om dagelijks minstens 15 minuten te reserveren voor de oefeningen en wekelijks ongeveer een uur (of 2 keer 30 minuten) vrij te maken voor de online lessen. Hoe meer tijd en energie je erin steekt, hoe sneller je resultaat ziet!

Wat houdt de live sessie in?

Maandelijks is er een online live een transformatie sessie waar je iedere maand aan kunt deelnemen. Tijdens deze sessie deel ik een krachtige Trauma Release Transformatie methode met je, ontworpen om fysieke, emotionele en mentale blokkades aan te pakken. Het resultaat? Een diepgaande transformatie die je vol kracht en zelfvertrouwen laat voelen. Dit is echt life-changing!

Wat houdt de 1:1 sessie in?

Dit is een BONUS sessie! Een persoonlijke 1:1 sessie waarin we dieper ingaan op jouw proces tijdens de training. We bespreken vragen en ik deel gerichte tips die specifiek aansluiten bij jouw situatie. Dit is next level groei, en jij verdient dat!

Vervangt deze training 1:1 coaching?

Nee, deze training vormt een waardevolle basis voor je persoonlijke ontwikkeling en biedt een mooie effectieve start voor transformatie. Met de opdrachten en oefeningen kun je zelfstandig aan de slag gaan en veel bereiken. Als je dieper gelegen pijnstukken hebt die je geluk en een vrij leven in de weg staan, is het raadzaam om 1:1 coaching te overwegen omdat je in een persoonlijke coachsessie dieper in kunt gaan op jouw specifieke behoeften en doelen. Tijdens de bonus 1:1 sessie kun je hier al een begin mee maken en kan ik je adviseren wat er nodig is voor jouw specifieke situatie.