Je bent een jonge vrouw/man en staat in de bloei van je leven. Je hebt een fijne club vrienden om je heen waar je enorm dankbaar voor bent en waar jij in je vrije tijd leuke activiteiten mee onderneemt. Je ontdekt de mooiste plekjes op de wereld en maakt mooie herinneringen. Ondanks dat je een fijn leven hebt, voelt dat niet altijd zo. Bij sommige gebeurtenissen word je onzeker, krijg je last van een gespannen gevoel in je lichaam en reageer je niet zoals je eigenlijk zou willen. Je vergelijkt jezelf met anderen, twijfelt aan jezelf en voelt dat je veel bevestiging nodig hebt. Je wilt leuk gevonden worden. En tegelijkertijd wil je dat gevoel niet hebben en blij kunnen zijn met wie je bent. Telkens komen dezelfde situaties terug in je leven, dezelfde patronen herhalen zich. 

Je hebt al heel wat geprobeerd om een verandering te maken; mediteren, journallen, zelfhulp boeken lezen, meer sporten en misschien ben je zelfs al wel eens bij een psycholoog geweest. Toch is er nog geen doorbraak geweest die écht een verandering heeft gemaakt in de manier hoe je over jezelf denkt en hoe jij je voelt.

Je vraagt liever geen hulp en vindt dat het zelf moet kunnen, maar je merkt ook dat je daar niet veel verder door komt. Je bent het zat en wilt nu wel eens echt een verandering zien die langer stand houdt dan 2 weken. Afrekenen met die negatieve gedachten, gevoelens en patronen die je een negatief gevoel geven. Zodat jij niet langer die bevestiging nodig hebt van een ander of aan jezelf twijfelt, maar je krachtig, zelfverzekerd en comfortabel voelt om helemaal jezelf te zijn. 

 

Het wordt tijd om echt je mooiste leven te leven!

Hoe zou het zijn als jij…

je zelfverzekerd voelt
je niet meer laat leiden door je angsten
in verbinding staat met jezelf en je gevoel

weet wat je wilt op het gebied van werk & relaties
geniet van de kleine dingen
besluitvaardig bent

je krachtig voelt
jezelf durft te zijn
nee durft te zeggen
voor jezelf kiest
je ontspannen voelt

Dan is het UNLOCK YOUR POWER 3 maanden traject passend voor jou! 

Leef je leven gelukkiger, lichter en authentieker!

Ik had gewild dat dit traject er was toen ik startte met mijn persoonlijke ontwikkeling en de wens om mij zelfverzekerder, krachtiger en completer te voelen. 

Ik weet namelijk hoe het is om je onzeker, anders en minderwaardig te voelen. Maar ook hoe het is om niet te durven zeggen wat je op je hart hebt, je aan te passen aan de verwachtingen en wensen van anderen, jezelf weg te cijferen, te vergelijken met anderen en niet te doen wat jezelf echt wilt doen. 

Omdat ik mij niet langer zo klein en kwetsbaar wilde voelen én diep van binnen ook wist dat ik eigenlijk niet zo was, ben ik 12 jaar geleden gestart met het serieus nemen van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ging naar een coach, psycholoog, deed aan acupunctuur, startte met mediteren en journalen en volgende verschillende cursussen en trainingen. Hierdoor heb ik heel duidelijk kunnen ervaren wat wél werkt (bewustwording van overtuigingen en oude wonden om deze met transformatie werk te kunnen helen) en heb ik dit samen gebracht in dit traject. Hierdoor kun jij efficiënt en gericht aan de slag kan met je persoonlijke ontwikkeling en transformatie naar die versie die jij wilt zijn.

 

Oke, even praktisch.
Wat is je investering en wat krijg je?

Zoals ik hierboven al schreef ben ik met het UNLOCK YOUR POWER  traject gestart omdat ik weet hoe het is om je niet happy te voelen met jezelf én hoe een zoektocht het kan zijn naar de juiste hulp en methode waardoor je écht de dieper gelegen pijn punten, blokkades en patronen kunt helen en veranderen, zodat je niet alleen verandering gaat merken op de korte termijn, maar zeker ook op de lange termijn. Daarnaast werk ik holistisch, wat betekent dat ik op alle lagen werk, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel omdat deze in constante verbinding staan met elkaar en elkaar beïnvloeden. Al mijn kennis en ervaring van de afgelopen 12 jaar komen samen in dit complete traject. Het traject is zowel online (Nederland) als offline (Curacao) te volgen voor (jonge) vrouwen en mannen. 

Op dit moment loopt het UNLOCK YOUR POWER traject en zijn de deuren gesloten.

Daarnaast zijn alle trajecten ready voor een next level transformatie, wat maakt dat ik ze aanpas en verander. In 2024 kom ik met de inhoud van de nieuwe trajecten!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief op de home page, dan ben je als eerste op de hoogte!

Nog even voorstellen…

Hi, mijn naam is Marijke ten Brink en mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar hun mooiste leven waarin zij zelfliefde ervaren en volledig zichzelf zijn. 

Ik ben opgeleid en werkzaam geweest als maatschappelijk werker. Echter voelde ik dat ik mensen niet alleen praktisch wilde begeleiden, maar echt op een dieper niveau wilde helpen met een verandering op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

Ik volgde de opleiding tot Transformatie coach bij Robert Bridgeman én vanaf dat moment ervaarde ik ook mijn eigen duurzame transformatie. De diepgewortelde onzekerheid die ik verbloemde met een zelfverzekerde houding en scherpe tong, maar ook het veelvuldig verlangen van bevestiging van de ander en snel afgewezen voelen, heeft plaats gemaakt voor innerlijke rust, zelfacceptatie en zelfliefde. Ik voel mij zoveel meer mezelf, krachtiger, energieker én kan echt genieten van de kleinste dingen. Ik ervaar rust en balans in mezelf. 

Dit gevoel gun ik jou ook!
Ik weet dat het anders kan én weet exact hoe! 
In het UNLOCK YOUR POWER traject komt al mijn ervaring, kennis én transformatie methodes samen om ook jou te begeleiden naar die duurzame verandering die je wenst. 

Tientallen vrouwen gingen je al voor! 
Word jij ook één van hun? 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer het traject weer start in 2024! 

 

all the power is within you