Innerlijke Vrijheid
Transformatieweekend

10, 11, 12 juni – Nederland

 

Als je bereid bent om next level te gaan met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Ben jij er klaar voor om blokkades waar je vaak tegen aan loopt duurzaam te transformeren? Dan is de Innerlijke Vrijheid Transformatieweekend wat voor jou!

In een kleine groep van max. 12 vrouwen, zodat er alle aandacht en ruimte is voor jouw persoonlijke proces, ga jij aan de slag met waar jij aan wil werken. 

Een week waarin de focus volledig ligt op jou en waarin jij volop aan de slag gaat met jezelf en je persoonlijke ontwikkeling!

Je wordt meegenomen op een innerlijke reis om te ontdekken wat er écht in je leeft. Door verschillende trainingen wordt jij je bewust van je gevoelens, gedachten én van patronen en beperkende overtuigingen die jouw innerlijke vrijheid in de weg staan.

Je gaat hier direct mee aan de slag om deze stukken op een diepe laag duurzaam te transformeren.

In dit weekend ga je echt een doorbraak ervaren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau!

De week wordt gegeven op een prachtige locatie in Nederland, in de achterhoek, waar door een cateraar het hele weekend heerlijk eten bereidt.  Je wordt volledig verzorgd zodat jij je volledig op jezelf kunt focussen.

Wat jouw intentie ook is, of dit nou een diep trauma is of dat je even ‘vast’ zit in je leven of jezelf verder wilt ontwikkelen, in dit weekend krijg jij de ruimte om naar binnen te keren, om jezelf nog beter te leren kennen en je aan de slag kunt met dat wat je tegenhoudt om écht vrij te zijn!

Hierdoor kom jij steeds dichter bij jouw essentie, waardoor jij je lichter, gelukkiger en vrijer voelt!

Voel je van binnen dat dit iets voor jou is? Kijk op www.innerlijkevrijheid.com voor meer informatie.

Hier vind je onder andere informatie over het programma, de prachtige locatie, praktische zaken en de uitgebreide nazorg. Daarnaast kun je via de website contact met ons opnemen!

Dit magische transformerende weekend faciliteer ik samen met Vera Zieleman, tevens ook Transformatie coach. 

We ontmoeten je graag op 10 juni!