Gratis podcast

Unlock Your Selflove

Dé gratis podcast serie waarmee jij de regie over jouw leven pakt! 

Je wilt graag positiever in het leven staan en de kansen die zich in jouw leven aandienen, met beide handen aanpakken. Alleen is die kritische stem in jouw hoofd, die zegt dat je niet goed genoeg bent, continu aanwezig. Hierdoor blokkeer je volledig en blijf je negatieve gedachtes en doemscenario’s houden.

Stop met twijfelen

Je wilt niet langer jezelf wegcijferen, je aanpassen of leven in angst voor afwijzing. Je verlangt naar verbinding met je ware zelf, naar leven vanuit je hart, naar het leven wat jij voor jezelf wenst.

Het continu buiten jezelf zoeken of willen fixen met korte termijn oplossingen. Of het nu is om jezelf af te leiden met werk, te vluchten in alcohol of drugs, overmatig sporten, eindeloos te scrollen op sociale media of te verdwalen in dating-apps, of gewoon je kop in het zand te steken. Het lijkt even te helpen, maar uiteindelijk lost het onze dieperliggende problemen niet op.

In deze serie deel ik niet alleen inzichten over jezelf en je gedachten, maar ook praktische oefeningen waarmee je échte verandering teweegbrengt. Ik neem je mee aan de hand van persoonlijke voorbeelden, waarbij we samen ontdekken hoe je jouw innerlijke criticus de mond kunt snoeren, hoe je meer in verbinding komt met je gevoel en hoe je uiteindelijk de regie pakt over jouw leven. Dus als je klaar bent om die criticus in je het zwijgen op te leggen en voluit te gaan leven, dan is deze podcast serie precies wat je nodig hebt!Aflevering 1

Heb jij vaak een vol hoofd? Word je overschreeuwd door die kritische stem van binnen en wil je daar verandering in brengen? In deze aflevering vertel ik je over de  kracht van je  gedachten en hoe ze je dagelijks leven beïnvloeden. Ontdek hoe je die innerlijke criticus het zwijgen kunt opleggen en ruimte kunt creëren voor positiviteit en groei. Klaar voor een transformatie? Luister deze aflevering!

Aflevering 2

In deze aflevering duiken we in de verbinding tussen je hoofd en je hart, en deel ik mijn eigen ervaringen met jou. Ik leer je hoe je het verschil kunt opmerken tussen deze twee, zodat je bewuster keuzes kunt maken. Het doel? Om echt in contact te blijven met je gevoel en van daaruit te leven.

Aflevering 3

In deze aflevering hebben we  aandacht voor het gevoel van niet goed genoeg zijn, het twijfelen aan jezelf, jezelf wegcijferen en niet echt voor jezelf kiezen. Ik deel kennis en vertel je waar deze gevoelens vandaan komen en hoe je ze kunt veranderen. Het doel? Dat jij vol vertrouwen en schaamteloos jezelf durft te zijn.

About me

 Ik ben Marijke ten Brink, een toegewijde Transformatie Coach en de trotse eigenaresse van at.Mawun Coaching, gevestigd op het prachtige eiland Curaçao. Mijn reis begon als maatschappelijk werker, maar vier jaar geleden besloot ik mijn roeping te volgen als coach, zowel online voor Nederland als offline hier op het eiland.

Ik weet precies hoe het voelt om onzeker te zijn, anders te voelen, en jezelf weg te cijferen. Been there, done that! Twaalf jaar geleden besloot ik dat het genoeg was. Ik wilde niet langer klein en kwetsbaar zijn. Ik heb verschillende therapieën gevolgd, coaches en spirituele leraren bezocht en een opleiding gevolgd tot Transformatie coach. Dit heeft me niet alleen innerlijke rust, een bak aan zelfvertrouwen én een diepe connectie met mezelf en m’n intuïtie gebracht, maar ook een schat aan ervaring opgeleverd in wat wél werkt. Ik sta bekend om mijn no-nonsense en praktische aanpak, die leidt tot snelle en effectieve transformaties! 

Na het coachen van vele mensen en ze te hebben begeleid naar een meer authentieke versie van zichzelf, een leven vanuit vertrouwen en kracht, wil ik jou ook die ervaring bieden. Om je daarbij te helpen, heb ik deze Unlock Your Selflove driedelige podcastserie voor je gemaakt.