Over Marijke

Online & Offline
Transformatie coach

Van diepe onzekerheid naar
authentiek succesvol holistisch therapeut. 

Een down to earth Zuid Hollandse volgde haar hart en streek neer op het tropische eiland Curaçao. Vanaf daar is zij online & offline werkzaam als Transformatie coach, podcaster en spreker met een flinke dosis humor. Gek op avontuur, dansen en een leven vol vrijheid.

Ik was helemaal klaar met mezelf…

Die diepe onzekerheid, die constante angst om mezelf te laten zien, die eeuwige twijfel of ik wel goed genoeg was, leuk genoeg was, mooi genoeg was. En altijd maar bezig zijn met wat anderen van me dachten, waardoor ik nooit echt mezelf kon zijn.

Mijn gedachten draaiden in cirkels, ik schoof mijn eigen behoeften opzij en stond continu klaar om anderen te behagen. In relaties verloor ik mezelf compleet, ik negeerde mijn eigen grenzen alleen maar om gezien en geliefd te worden.

Alleen zijn was geen optie, dus klampte ik me vast aan wie er ook maar in mijn leven was, bang om verlaten te worden, bang voor afwijzing. Ik wilde zo graag leuk gevonden worden, erkend worden.

Daardoor accepteerde ik soms minder dan ik verdiende, romantiseerde ik relaties en zag alleen het potentieel, zonder echt te zien wat er op dat moment werkelijk gebeurde. Dit was ik vóór mijn transformatie!

Op mijn 30e was ik helemaal klaar met deze versie van mij die zich klein hield. Ik ging in therapie, maar mijn echte transformatie kwam toen ik de opleiding tot Transformatie coach ging volgen. Daar werd ik zelf volledig door de mangel gehaald en heb ik heel veel onopgeloste shit mogen opruimen en helen.

Waardoor ik nu niet alleen een bak aan zelfliefde, zelfvertrouwen en positieve mindset heb, maar ook mijn hoogst potentieel leef op het tropische eiland Curaçao. 

Mijn missie 

Ik ken de pijn van tegen blokkades aanlopen die je onzeker maken, angstig laten voelen en je ervan weerhouden om te doen wat je echt wilt of wat je waard bent. Ik begrijp ook hoe frustrerend het is om vol goede moed aan een therapie of coachtraject te beginnen en teleurgesteld te worden door het resultaat.

Met meer dan 12 jaar ervaring als maatschappelijk werker, transformatiecoach en intense liefhebber van persoonlijke ontwikkeling, heb ik flink wat lessen geleerd. En weet je wat? Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik weet wat écht werkt!

Mijn missie is dan ook om jou op een dieper niveau te helpen om je meest authentieke, rauwe versie te worden. Om een sterke verbinding te ontwikkelen met je gevoel, jezelf durven uiten zonder spanning en angst om afgewezen te worden. Echt van jezelf houden en volledig tevreden zijn met wie je bent, zonder je druk te maken over wat anderen van je denken, zodat jij schaamteloos jezelf kunt zijn én met een bak aan zelfliefde en eigenwaarde dat leven kunt leven waar jij van droomt.  

Al mijn kennis en ervaring heb ik samengebracht in mijn unieke transformatiemethode. Het is ontworpen om jou te helpen een leven van diepe vervulling en authentiek geluk te creëren. Ik sta klaar om mijn passie en wijsheid met jou te delen, zodat jij kunt groeien en schitteren op alle gebieden van je leven. En geloof me, na een traject zul je zeggen, JA! Dit was life changing!