Innerlijke Balans Meditatie Training

In slechts één dag leer je de technieken van mediteren die je nodig hebt om te ontspannen, je bewustzijn te vergroten en jezelf te brengen naar een hogere staat van zijn, waardoor jij je gelukkiger voelt.

"

Mediteren is een krachtige manier om je te verbinden met jezelf, je innerlijke rust en kracht.

 Meditatie is een oefening om je gedachten tot rust te brengen, inzicht in jezelf te krijgen en je geest sterker te maken. Het is als een ontdekkingsreis naar dat geen wat er binnenin jezelf leeft, om beter te begrijpen wat er allemaal in je hoofd en hart omgaat. Het helpt je bewuster te worden en weer in contact te komen met wie je echt bent.

Ben je nieuwsgierig naar meditatie, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je het geprobeerd, maar lukt het maar niet om het in je dagelijkse routine op te nemen? Welkom bij de Innerlijke Balans Meditatie Training, een basisprogramma ontworpen voor beginners en degenen die hun meditatiepraktijk willen versterken. 

Wat gaat het je opleveren:

🔸Rust in je hoofd: Ontdek hoe je de constante stroom van gedachten kunt kalmeren en innerlijke rust kunt vinden, zodat je meer balans in je leven ervaart.

🔸Ontspanning en verbinding met jezelf: Leer hoe je diepe ontspanning kunt vinden en een diepe verbinding kunt maken met je innerlijke zelf.

🔸Bewustwording van jezelf vergroten: Word je bewust van je gedachten, emoties en reacties, waardoor je meer grip krijgt op je leven.

🔸In contact komen met je Hoger Zelf: Ontdek en leef in lijn met je next-level zelf, zonder angst en met zelfliefde, waardoor het leven stroomt zoals bedoeld.

🔸Verhogen van je energetische frequentie: Leer technieken om je energieniveau te verhogen en meer vreugde en dankbaarheid te voelen. 

🔸Aanwezig zijn in het Nu: Ontwikkel het vermogen om volledig aanwezig te zijn in het moment, zodat je meer kunt genieten van het leven.

🔸Verbeterde focus: Leer hoe je je concentratie kunt verbeteren, zodat je meer gedaan krijgt en je doelen kunt bereiken.

Ja, dit wil ik

Wat krijg je:

Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving met:

]

Stap-voor-stap instructies en video's die je helpen bij elke meditatie oefening.

]

5 begeleide meditaties tussen de 3-14 minuten, die je leiden naar meer rust, verbinding, zelfliefde en het ontdekken van jouw innerlijke kracht.

]

Tips om mediteren te integreren in je dagelijks leven

]

Inclusief Bonus Ademhalingsoefening: voor innerlijke rust en stressverlichting op elk moment van de dag.

]

Bonus Journaling Oefening: voor meer zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

TERWAARDE VAN €144,- NU KOOP JIJ ‘M VOOR €24,95