Gratis masterclass –  5 juni 2024

De 5 Essentiële Tools voor Rust in je Hoofd

Krijg grip op jouw gedachten en stop het piekeren. 

Je hoofd zit vol, gedachten vliegen alle kanten op en je voelt je constant overweldigd. Het piekeren lijkt nooit te stoppen en je bent zoekende naar innerlijke rust.

Na de masterclass De 5 Essentiële Tools voor Rust in je hoofd ervaar je innerlijke rust en richting. 

Online Masterclass – 5 juni 2024
20:00 uur NL –
14:00 uur CUR

Deze masterclass is voor jou als

🔸Je constant worstelt met een overvol hoofd  vol gedachten en twijfels
🔸Je vast zit in een spiraal van negatieve zelfpraat
🔸Je moeite hebt met het maken van keuzes en het vinden van helderheid
🔸Je het verlangen naar innerlijke rust en belans in je leven hebt

Vind rust

Een overvol hoofd: Leer je eigen hoofd begrijpen

Waarom lijkt je hoofd soms een chaos te zijn? Wat zijn de mechanismen achter al die gedachten en piekermomenten? In deze masterclass duiken we dieper in de werking van het brein, zodat je een beter begrip krijgt van waar die overweldiging vandaan komt.

Uit je hoofd, In je hart: Vind rust

Leer praktische technieken om uit je hoofd te stappen en de rust te vinden waar je naar verlangt en ontdek hoe je jouw systeem tot rust kunt brengen en innerlijke balans kunt herstellen.

Richting en helderheid: Kom in contact met je gevoel

Verdwaal niet langer in een zee van gedachten. Ontdek hoe je meer richting kunt vinden door in contact te komen met je gevoel. Leer luisteren naar je intuïtie en maak keuzes vanuit een plek van innerlijke rust en vertrouwen.

Inzichten

In slechts één uur duiken we de diepte in van wat er werkelijk aan de hand is achter een overvol hoofd. Je leert niet alleen de oppervlakkige symptomen herkennen, maar ontdekt ook de onderliggende oorzaken die vaak over het hoofd worden gezien. Door deze inzichten krijg je een beter begrip van jezelf en kun je van daaruit een echte verandering teweegbrengen in je leven.

Praktisch

Verwacht geen ingewikkelde concepten die moeilijk te integreren zijn in je dagelijks leven. In plaats daarvan ontvang je concrete tools en oefeningen die je direct kunt toepassen, waar je ook bent. Of het nu gaat om een drukke werkdag of een moment van rust thuis, deze technieken zijn ontworpen om je te helpen vanuit de drukte van je hoofd naar een staat van kalmte en helderheid te gaan. Zo kun je vanuit die innerlijke rust beter voelen wat voor jou belangrijk is in het leven.

Mis het niet

Het is tijd om afscheid te nemen van dat overladen gevoel in je hoofd. Schrijf je vandaag nog in voor “Vol hoofd: De 5 tools voor rust in je hoofd” en zet de eerste stap naar een leven van innerlijke rust en helderheid.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mis deze kans niet!

5 juni
20:00 uur Nederland
14:00 uur Curaçao.

Over Marijke

Ik ben Marijke ten Brink, een toegewijde Transformatie Coach en de trotse eigenaresse van at.Mawun Coaching, gevestigd op het prachtige eiland Curaçao. Mijn reis begon als maatschappelijk werker, maar vier jaar geleden besloot ik mijn roeping te volgen als coach, zowel online voor Nederland als offline hier op het eiland.

Ik weet precies hoe het voelt om een overvol hoofd te hebben, onzeker te zijn en te twijfelen. Been there, done that! Twaalf jaar geleden besloot ik dat het genoeg was. Ik wilde niet langer mij zo uit balans en snel geraakt voelen. Ik heb verschillende therapieën gevolgd, coaches en spirituele leraren bezocht en een opleiding gevolgd tot Transformatie coach. Dit heeft me niet alleen innerlijke rust, een bak aan zelfvertrouwen én een diepe connectie met mezelf en m’n intuïtie gebracht, maar ook een schat aan ervaring opgeleverd in wat wél werkt. Ik sta bekend om mijn no-nonsense en praktische aanpak, die leidt tot snelle en effectieve transformaties! 

Na het coachen van vele mensen en ze te hebben begeleid naar een meer authentieke versie van zichzelf, een leven vanuit vertrouwen en kracht, wil ik jou ook die ervaring bieden. Om je daarbij te helpen, organiseer ik deze gratis Masterclass waar jij aan kunt deelnemen!