Jouw mentor op Curaçao

Sinds november 2021 woon ik op het prachtige tropische eiland Curaçao en ben ik hier werkzaam als coach en mentor voor vrouwen. De meeste mensen kennen dit eiland als een vakantiebestemming. Echter komen hier ook jaarlijks honderden studenten naar het eiland om stage te lopen. Hoe fantastisch als jij of jouw dochter diegene is die ook dit avontuur mag aangaan! Wil jij een vast contactpersoon op het eiland waar je terecht kan met al je vragen en struggles? Kies dan uit één van de 2 pakketten en ik ben jouw persoonlijke mentor op het eiland! 

Naast dat het aangaan van zo’n avontuur super leuk is kan het misschien ook wat spannend zijn. Zeker de eerste weken zul je moeten wennen aan je nieuwe ´thuis´. Je weg zien te vinden op het eiland met een andere cultuur en regels.

Een nieuwe daginvulling met stage, huishouden, feestjes en dan ergens ook nog ruimte inlassen om iets te doen aan je studie. Druk zat!

Tijdens je verblijf op Curaçao kun je ook tegen moeilijke situaties of momenten aanlopen. Misschien ben je onzeker, vind je het lastig om je grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen of heb je last van heimwee. Dit kan helemaal lastig zijn door alle verleidingen die het eiland kent. Denk aan; iedere avond feestjes, alcohol & drugs en niet te vergeten de jongens die zeker oog hebben voor de leuke Nederlandse stagiaires! 
Bij wie kun je dan terecht voor hulp en advies?

Here I am! Mijn naam is Marijke ten Brink, 35 jaar en ik ben jouw mentor op het eiland! Je kunt bij mij terecht voor tips, advies en vragen, maar ook zeker voor de struggles die je tegenkomt tijdens je verblijf op Curaçao.

Ik heb een achtergrond als maatschappelijk werker en heb jaren gewerkt met jonge vrouwen tussen de 18 en 30 jaar. Sinds 2020 ben ik werkzaam als Transformatie coach en begeleid ik vrouwen in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Wil jij alles uit jezelf en dit waanzinnige avontuur halen?

Kies dan een pakket naar keuze hieronder op de pagina en ik zal je supporten tijdens je verblijf!

Aanmelden kan door een email te sturen of telefonisch contact met me op te nemen.

Tot op het eiland!

Liefs, 

Marijke


 

PAKKET 1

 • Online kennismaking
  vooraf aan je avontuur
 • Boekje met handige tips & weetjes over het eiland
 • Telefonische bereikbaarheid
  6 dagen per week
  1e maand (voor student)
 • 2 x 1 op 1 gesprek – a 60 minuten

€100,- incl. btw

PAKKET 2

 • Online kennismaking
  vooraf aan je avontuur
 • Boekje met handige tips & weetjes over het eiland
 • Telefonische bereikbaarheid
  6 dagen per week
  volledige stage periode (voor student, school/ouder – mits toestemming student)
 • 6 x 1 op 1 gesprek – a 60 minuten

€350,- incl. btw