Ha, ik ben Marijke

 

In 2014 studeerde ik af als maatschappelijk werker, een aantal jaar later als manager in de zorg en inmiddels ben ik werkzaam als gecertificeerd Transformatie Coach en Holistisch Therapeut.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen verlangt naar een gelukkig en liefdevol leven. Een leven waarin je jezelf kunt zijn, waarin zelfverzekerdheid en kracht de boventoon voeren, en waarin je jouw eigen welzijn, verlangens en dromen prioriteit durft te geven. Zelfliefde vormt het fundament voor zo’n vervuld en liefdevol bestaan.

Toch kunnen we momenten van disbalans, machteloosheid, pijn, angst en onrust ervaren. Vaak lijken deze emoties buiten proportie in vergelijking met de gebeurtenissen in ons huidige leven, maar ze hebben wel de kracht om ons leven diepgaand te beïnvloeden. De eerste stap naar verandering begint met het herstellen van de connectie met jezelf. Dit betekent je openstellen en bewust worden van je emoties, gedachten, energie en lichaam.

Tijdens dit proces zul je ontdekken dat je jezelf soms beschermt en afsluit omdat je je onveilig voelt om naar binnen te kijken en je emoties te erkennen. Het is een uitnodiging om nieuwsgierig te zijn naar jezelf en je innerlijke wereld. Daarbij herstel je het vertrouwen en creëer je een gevoel van veiligheid. Dan zul je merken dat er zoveel meer uit het leven en uit jezelf te halen valt, jij mag ruimte maken voor dit onderzoek en jezelf ontwikkelen.

Hier help ik je graag bij! Het is mijn missie om jou te inspireren en te begeleiden in je ontwikkeling, naar dat leven wat jij wenst.

Liefs, Marijke