Ervaringen

Jij hebt mij geinspireerd mijn hart echt te volgen en niet te blijven hangen in ‘wel prima’ als ik voel dat ik eigenlijk andere keuzes moet maken! Je straalt echt veel positieve energie uit doordat je zelf op het juiste pad bent en dat is aanstekelijk! Dank daarvoor en een fijne dag. Liefs Naomi

Naomi

Lieve Marijke, ik wil je bedanken voor de afgelopen 3 maanden. Wat heb ik veel geleerd d.m.v. het werkboek én alle sessies. Zo fijn hoe jij dingen duidelijk uitlegt, de tijd neemt en vragen stelt om dieper op een onderwerp in te gaan. Dat heeft mij bewuster gemaakt van mezelf, waardoor ik meer voor mezelf kies en meer weet wat ik wil. 

Puck

Dank je wel voor je onvoorwaardelijke support, bedankt dat jij in mij geloofde en dank je wel dat jij geloofde in mijn spirituele proces en mij het gevoel gaf dat ik niet alleen was en ik dit allemaal kon handelen. Zonder jouw support zou ik niet deze innerlijke rust ervaren. 

Isabella

Marijke heeft mij meerdere sessies gecoacht. Ze is een vrouw met scherpe inzichten en ze stelt prikkelende vragen. Ze legt de vinger moeiteloos op de zere plek, maar doet dat op een warme manier, zonder oordeel. Marijke staat met beide voeten op de grond, wat ik een fijne manier vind om het spirituele te omarmen. Het traject, heeft mij begrip, inzichten, mildheid en praktische handvatten opgeleverd. Precies wat Marijke belooft!

Mieke

Transformatie sessie

"Ik merkte na een sessie al verschil in mijn dagelijks leven. Dit had ik nooit verwacht."


“Ik ben via een tip van een kennis bij de coaching van Marijke terecht gekomen en ik ben zo dankbaar dat ik deze stap heb gezet. We zijn aan de slag gegaan met transformatie sessies waarbij we beperkende overtuigingen gingen switchen. Ik merkte na een sessie al verschil in mijn dagelijks leven! Dit had ik nooit verwacht, maar ik ben er zo blij mee. Ook na de tweede sessie kreeg ik een hoop extra inzichten. Je kan Marijke via whatsapp vragen stellen als je tussen de sessies door dingen opmerkt die je wil meenemen en ze geeft dan altijd fijne praktische tips. Ik koop met de feestdagen altijd een cadeautje voor mezelf, zoals bijvoorbeeld nieuwe laarzen. Dit jaar heb ik het geïnvesteerd in mezelf door de coaching van Marijke in te schakelen en het is de beste keuze die ik had kunnen maken voor mezelf.”


Jacky – Transformatie traject small

"Ik ben inmiddels bijna klachten vrij"

“Een paar maanden geleden ben ik bij Marijke gekomen met een hoop fysieke stressklachten. We zijn een traject aangegaan met diverse verschillende transformatie sessie en ademwerksessie. WAUW… er ging een wereld voor mij open en we hebben in de afgelopen maanden een hoop “shit” mogen oplossen samen. Marijke is een ervaren coach die weet wat ze doet, die jou naar je next level versie wil begeleiden en die er altijd voor je is. Daarnaast is ze ontzettend sociaal en zit haar hart echt op de goede plek. Vrouwen helpen dat is wat ze het liefste doet en met die commitment stopt ze niet tot dat ze je geholpen heeft. Ik ben inmiddels bijna klachten vrij en dat heb ik zelf gedaan maar zonder de hulp van Marijke was het me niet gelukt!”

Anke – Transformatie traject (large) 

"Het is zo bizar hoeveel effect het UNLOCK YOUR POWER traject heeft op mijn leven"

“Hey lieve Marijke,

Het is bizar hoe veel effect het “unlock your power” traject op mijn leven heeft momenteel!
Wauw Marijke, ik heb zoveel bewondering voor jou. Ik ben blij dat ik het traject bij jou mocht volgen.
Nu durf ik meer voor mezelf op te komen, ik durf nee te zeggen. Voorheen was ik altijd onzeker wat mensen van mij zouden denken, nu denk ik: wat denk IK over de mensen?
Ik vind het daten heerlijk, maar tegelijkertijd ook vreselijk, omdat mijn lichaam hier echt niet lekker op ging. Ik ervaarde zoveel stress. Nu merk ik dat ik al anders begin te denken. Wat vind IK van hem? (Dit geeft al een fijn gevoel) Ik ga nu weer beginnen met afspreken, om te kijken hoe het met mij gaat.
Mensen hebben altijd een mening, sommige dingen zijn gewoon uit hun comfort zone. Dit mag ik ook accepteren. Dit leer ik allemaal door bewust met dit traject bezig te zijn. Het werkt, ik merk het!

Ik vind het fijn dat je graag meekijkt achter de schermen hoe het met mijn leven gaat. Ik mag je altijd een spraakmemo sturen en je reageert altijd met de juiste woorden terug die mij goed laten voelen en de juiste keuzes laat maken.”

Ashley – UNLOCK YOUR POWER 3 maanden traject

Je kunt bereiken wat je wilt


“Ik heb een heel waardevol en fijn coachingstraject bij Marijke doorlopen en het was echt een aanvulling in mijn proces naar persoonlijke groei.

Wat ik o.a heel fijn vind aan Marijke haar manier van coaching is dat ze ook dat duwtje in je rug geeft om uit je comfortzone te stappen en je daardoor stappen kan maken naar wat je echt wilt bereiken!”

Annette – Transformatie traject

Ik vond de sfeer tijdens beide sessies fijn en heel huiselijk. Jij was toegankelijk en rustig. Toen ik weerstand had tegen het geen wat we gingen doen in de sessie bleef je kalm. Ik vond het ook fijn dat er ruimte was voor lachen en een grapje. Hierdoor voelde ik mij op mijn gemak. Ondanks dat de methodes een beetje zweverig kunnen zijn maakte jij het heel praktisch. Ik was heel erg op mijn gemak tijdens beide sessies. Ik kom zeker nog eens terug want het heeft mij geholpen met waar ik mee zat. 

Bernadette Koper

Marijke is een sterke vrouw die puur is en een scherpe mindset heeft. Ze is een vrouw die in oplossingen denkt en niet zo zeer in problemen. Ik heb geleerd dat problemen je tegenhouden voor dingen die ik graag wil doen en ervaren. En dat denken de kern aanpakken van een probleem een gevoel van vrijheid geeft, mentaal en fysiek.

In mijn geval had ik een coach (Marijke) nodig die mij bewust heeft gemaakt dat ik de leiding heb in mijn leven. En dat ik puur moet zijn met mijn keuzes en niet voor de helft zaken moet aangaan.

Wat heeft de coaching mij gebracht:
– Vertrouwen in mijzelf
– Puur zijn naar mijzelf en daardoor kan ik pas puur zijn naar anderen. Maar het begint bij mij.
– Ik kan makkelijker situaties van mij afzetten doormiddel van opschrijven waar ik mee zit en zo beter verwerken en oplossen.
– Praktisch en oplossingsgericht denken
– Bewust worden waar het leven om gaat.

Alles wat ik hierboven heb opgenoemd zorgt ervoor dat ik meer rust in mijn hoofd heb en goede beslissingen kan maken.

N.

Transformatie traject

Vanaf de eerste sessie voelde ik mij op mijn gemak bij Marijke (niet alleen omdat ik haar al kende). Ze heeft een natuurlijke rust over zich heen wat erg aangenaam is. Ze is duidelijk en direct zonder mijn gevoel en denkwijze te negeren. Geen schooljuffrouw die je even verteld hoe alles moet, maar echt samen tot een mooi en duidelijk geheel komen, waar de focus ligt op wat ik nodig heb om meer kwaliteit in mijn leven te krijgen. Dat is haar doel en dat is waar zij in uitblinkt.

Ik kan een ieder die vastloopt op welk vlak dan ook adviseren om eens bij Marijke aan te kloppen.”

Anoniem

Transformatie sessie

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar nog meer bewustowrding, persoonlijke groei en spiritualiteit. Maar bij veel coaching bleef het voor mij teveel aan de oppervlakte. Ik wilde meer.. die diepe vastgeroeste patronen en overtuigingen doorbreken. Nog meer door die “pijn” heen gaan. Het laatste stukje… voor mijn gevoel…

Dit keer was ik vastbesloten om nog meer de diepte in te gaan, mezelf echt nog meer open te stellen, mezelf te laten triggeren op plekken waar ik eigenlijk niet naar toe wilde.

En dat is gelukt dmv de transformatie sessies en begeleiding van Marijke 🙂

Ik heb veel los mogen laten en dat heeft mij nog meer rust, zelfvertrouwen, kracht en focus gegeven om mijn pad te volgen, mijn leven te leven zoals ik het wil en te mogen ontvangen wat het Universum voor mij in petto heeft.”

A.

Transformatie sessie

Ik voelde veel stress en spanning rondom mijn nieuwe baan. Als ik vrij was dacht ik er veel aan, negatieve gedachten. Het maakte mij enorm onzeker. Het tappen (EFT) hebben we eerder gedaan dus ik kende het al. Toch is het weer even wennen om te doen. Maar ik vind het wel een fantastische manier. Ik vind ook dat je dat goed begeleid hebt. Doe je heel open en rustig. Merkte toen we daar mee bezig waren ook dat ik meer rust kreeg en sindsdien heb ik dat ook echt. Heb de meest fantastische week vrij gehad na die sessie en echt 0 momenten aan werk gedacht en van elke seconde kunnen genieten. Heel fijn. Dank je wel!

Anoniem

Transformatie sessie

Per toeval ontmoette ik Marijke op Curaçao en ondanks dat ik geen grote hulpvraag had, was ik ontzettend geïnteresseerd en benieuwd naar haar werkwijze en besloot ik om samen met Marijke te kijken hoe we een sessie vorm konden geven en wat voor soort technieken goed bij mij zouden passen in deze fase van mijn leven en de thema’s die op dit moment spelen.

Metname het innerlijk kind werk heeft me veel gebracht. Het heeft me geholpen om dingen onder ogen te zien, gevoelens te erkennen en te omarmen om uiteindelijk ook liefdevol los te kunnen laten en ruimte te creëren voor verdere groei en ontwikkeling.

Daarnaast heeft het me ook geholpen om uit mijn hoofd te komen en letterlijk terug te gaan naar (het gevoel) in mijn lichaam en daar naar te (leren) luisteren.

Marijke is een ontzettend fijn mens; ze is zichzelf, stelt je op je gemak en is enthousiast over over alles wat ze doet en waar ze in gelooft. Ze weet met de nodige humor en nuchter relativeringsvermogen ook door de weerstand heen te prikken.

Je hoeft dus niet perse helemaal in puin te liggen om iets aan een sessie met Marijke te hebben, want soms kan het ontzettend helpend zijn als iemand eens met een objectieve blik met je mee kijkt om dingen vanuit een ander perspectief te kunnen bekijken. Dat voelt voor mij iedere keer weer als een kadootje en dat gun ik iedereen!

Carlijn

Transformatie traject

Voorafgaand aan mijn sessie bij Marijke had ik zelf niet helder welke richting het op zou gaan met mijn issue. Hoewel mijn verhaal voor mijzelf niet helder leek, kwam Marijke vlot en effectief tot de kern van mijn issue en verhaal, waarna ze makkelijk overschakelde naar het oplossen van mijn issue.

Marijke creëert een veilige en vertrouwde sfeer waarin ik alles durfde te delen. Ook voelde ik mij volledig op m’n gemak om haar te volgen tijdens de sessie. Haar nuchtere en effectieve aanpak maakt dat je niet urenlang over je issue gaat praten maar er juist mee aan de slag gaat,  heel fijn. Ik ben heel blij met mijn sessie bij Marijke en zou iedereen zo’n sessie aanbevelen. 

Eva

Super fijn, we gingen diep in op bepaalde onderwerpen. Met een beetje doorzetten toch veel van geleerd en merk ook veel vooruitgang te hebben gemaakt. De opdrachten hielpen hier echt bij. Super veel van geleerd en zeker veel vooruitgang gemaakt. 

M.

Wat een mooi traject was dit. Ik zag het als een cadeautje om iedere keer naar je toe te gaan en bezig te zijn met mezelf en mijn ontwikkeling. Het ytraject heeft mij bewuster gemaakt. Ik geniet meer van het leven en denk anders na over de keuzes die ik maak. Je bent een warm en open persoon. Ik voelde mij hierdoor snel op mijn gemak en kon daardoor mijn verhaal goed met je delen. Je oordeelt niet en stelt vragen die zorgen dat ik ging nadenken en dat we echt tot de kern konden komen van bepaalde vraagstukken en daar dan mee aan de slag konden gaan. Dit alles doe je op een gemoedelijke manier en met humor. De opdrachten en boeken hebben mij veel inzichten en handvaten gegeven. De grootste positieve verassing was het samen mediteren.

Marielle

Ik vond de innerchild healing een hele bijzondere ervaring omdat het me echt iets heeft gedaan. Hoe ik me voelde en welke situatie van vroeger er in mij op kwam, etc. Ik vond dat jij het super fijn begeleidt hebt! Ook als ik even geen antwoord wist, er niets omhoog kwam of niet wist hoe ik het moest verwoorden. Mocht dat antwoord er zijn. Ik vond het lastig om concreet te zeggen wat het me opgeleverd heeft, het is ook nog niet zolang geleden, maar ik kijk er wel heel positief op terug en heb het idee dat ik soms wat liever ben voor mezelf daardoor.

Hinke

Transformatie sessie

Dank je wel dat ik mee mocht lopen tijdens jouw reis.