Ervaringen

Jij hebt mij geinspireerd mijn hart echt te volgen en niet te blijven hangen in ‘wel prima’ als ik voel dat ik eigenlijk andere keuzes moet maken! Je straalt echt veel positieve energie uit doordat je zelf op het juiste pad bent en dat is aanstekelijk! Dank daarvoor en een fijne dag. Liefs Naomi

Naomi

Dank je wel voor je onvoorwaardelijke support, bedankt dat jij in mij geloofde en dank je wel dat jij geloofde in mijn spirituele proces en mij het gevoel gaf dat ik niet alleen was en ik dit allemaal kon handelen. Zonder jouw support zou ik niet deze innerlijke rust ervaren. 

Anoniem

Ik vond de sfeer tijdens beide sessies fijn en heel huiselijk. Jij was toegankelijk en rustig. Toen ik weerstand had tegen het geen wat we gingen doen in de sessie bleef je kalm. Ik vond het ook fijn dat er ruimte was voor lachen en een grapje. Hierdoor voelde ik mij op mijn gemak. Ondanks dat de methodes een beetje zweverig kunnen zijn maakte jij het heel praktisch. Ik was heel erg op mijn gemak tijdens beide sessies. Ik kom zeker nog eens terug want het heeft mij geholpen met waar ik mee zat. 

Bernadette Koper

Ervaring van een bekende die open stond om Het Werkboek traject uit te proberen en mij voorzien van feedback: 

Mijn eerste ontmoeting met Marijke was bijzonder. Ik leerde een vrouw kennen die alles over had voor anderen, zonder daar iets terug voor te willen of te verwachten. Een sterke vrouw die uit puurheid en een scherpe mindset problemen oplost. Ze is een vrouw die in oplossingen denkt en niet zo zeer in problemen. Ik heb geleerd dat problemen je tegenhouden voor dingen die ik graag wil doen en ervaren. En dat denken in oplossingen en de problemen ook zo snel mogelijk oplossen een gevoel van vrijheid geeft., mentaal en fysiek. 

Ervaring spiritueel
Ik ben totaal niet van het spirituele en het geloven in meditatie en praten met iemand over mijn problemen. Marijke heeft mij laten zien zonder iets aan mij op te dringen dat meditatie rustgevend is en dat meditatie in principe gewoon iets is om tot jezelf te komen in alle rust en een soort evaluatie  is voor jezelf om te checken of alles goed gaat en als de conclusie is dat het niet goed gaat, wat je er aan gaat doen (in oplossingen denken dus). Dus voor de mensen die denken dat meditatie zweverig is, het is een instrument om tot rust te komen en om te evalueren of je blij bent met je leven op het moment. Zo heb ik het ervaren. Ook heb ik van Marijke geleerd dat als ik er zelf niet uit kom om mijn problemen te handelen/verwerken, het geen schande is om er hulp voor te vragen in de vorm van een coach of psycholoog. In mijn geval had ik een coach (Marijke) nodig die mij bewust heeft gemaakt dat ik de leiding heb in mijn leven. En dat ik puur moet zijn met mijn keuzes en niet voor de helft zaken moet aangaan. Met name haar werkboek heeft mij daar enorm bij geholpen omdat ik mezelf constant vragen moest stellen en de antwoorden confronterend waren maar wel de waarheid.

Wat hebben de sessies bij Mawun mij gebracht:
– Vertrouwen in mijzelf
– Het vertrouwen dat ik alles kan oplossen, lukt dat niet alleen dan met begeleiding van mijn coach Marijke.
– Puur zijn naar mijzelf en daardoor kan ik pas puur zijn naar anderen. Maar het begint bij mij.
– Ik kan makkelijker situaties van mij afzetten doormiddel van opschrijven waar ik mee zit en zo beter verwerken en oplossen.
– Praktisch en oplossingsgericht denken
– Bewust worden waar “het leven” om gaat.
– Blote voeten in de aarde steken en voelen wat IK nodig heb.
– Niet teveel zorgen maken om de dingen die ik niet kan veranderen.

Alles wat ik hierboven heb opgenoemd zorgt ervoor dat ik meer rust in mijn hoofd heb en goede beslissingen kan maken.

Marijke als persoon
Marijke is een sterke vrouw die het leven positief benaderd. Door haar hoogsensitiviteit kan zij en heeft zij laten zien dat kleine dingen in het leven zoveel verschil kunnen maken. Voorbeeld: op tijd komen, afspraken nakomen, daden laten spreken, genieten van speciale momenten & personen. Maar ook mindere momenten zijn door haar hoogsensitiviteit heftig, maar toch weet ze door haar intelligent weer snel alles op orde te krijgen, door te voelen wat ze nodig heeft op dat moment en het geen wat haar blokkeert aan te gaan / op te lossen. Ze is een puur persoon met een goud hart, soms wat ongeduldig (voor haarzelf) maar haar grootste pluspunt is het feit dat zij zo empathisch is en niemand veroordeeld om zijn of haar verhaal.

Vanaf de eerste sessie voelde ik mij op mijn gemak bij Marijke (niet alleen omdat ik haar al kende). Ze heeft een natuurlijke rust over zich heen wat erg aangenaam is. Ze is duidelijk en direct zonder mijn gevoel en denkwijze te negeren. Geen schooljuffrouw die je even verteld hoe alles moet, maar echt samen tot een mooi en duidelijk geheel komen, waar de focus ligt op wat ik nodig heb om meer kwaliteit in mijn leven te krijgen. Dat is haar doel en dat is waar zij in uitblinkt.

Ik kan een ieder die vastloopt op welk vlak dan ook adviseren om eens bij Mawun/Marijke aan te kloppen.

N.

Het Werkboek traject

Voorafgaand aan mijn sessie bij Marijke had ik zelf niet helder welke richting het op zou gaan met mijn issue. Hoewel mijn verhaal voor mijzelf niet helder leek, kwam Marijke vlot en effectief tot de kern van mijn issue en verhaal, waarna ze makkelijk overschakelde naar het oplossen van mijn issue.

Marijke creëert een veilige en vertrouwde sfeer waarin ik alles durfde te delen. Ook voelde ik mij volledig op m’n gemak om haar te volgen tijdens de sessie. Haar nuchtere en effectieve aanpak maakt dat je niet urenlang over je issue gaat praten maar er juist mee aan de slag gaat,  heel fijn. Ik ben heel blij met mijn sessie bij Marijke en zou iedereen zo’n sessie aanbevelen. 

Eva

Super fijn, ik was zelf snel afgeschrokken door de diepgang van bepaalde onderwerpen. Met een beetje doorzetten toch veel van geleerd en merk ook veel vooruitgang te hebben gemaakt. ’t Werkboek hielp hier goed bij, met kleine stukjes tekst en opdrahten die passend zijn aan het onderwerp. Super veel van geleerd en zeker veel mentale vooruitgang gemaakt. 

M.

Het Werkboek traject

Marijke heeft mij het Lichter Leven programma door gecoacht. Ze is een vrouw met scherpe inzichten en ze stelt prikkelende vragen. Ze legt de vinger moeiteloos op de zere plek, maar doet dat op een warme manier, zonder oordeel. Marijke staat met beide voeten op de grond, wat ik een fijne manier vind om het spirituele te omarmen. Het lichter leven programma, heeft mij begrip, inzichten, mildheid en praktische handvatten opgeleverd. Precies wat Marijke belooft!

Mieke

Lichter Leven Programma

Wat een mooi traject was dit. Ik zag het als een cadeautje om iedere keer naar je toe te gaan en bezig te zijn met mezelf en mijn ontwikkeling. Het programma heeft mij bewuster gemaakt. Ik geniet meer van het leven en denk anders na over de keuzes die ik maak. Je bent een warm en open persoon. Ik voelde mij hierdoor snel op mijn gemak en kon daardoor mijn verhaal goed met je delen. Je oordeelt niet en stelt vragen die zorgen dat ik ging nadenken en dat we echt tot de kern konden komen van bepaalde vraagstukken en daar dan mee aan de slag konden gaan. Dit alles doe je op een gemoedelijke manier en met humor. De opdrachten en boeken hebben mij veel inzichten en handvaten gegeven. De grootste positieve verassing was het samen mediteren.

Marielle

Lichter Leven Programma

Ik vond de innerchild healing een hele gekke ervaring omdat het me allemaal best overviel. Hoe ik me voelde en welke situatie van vroeger er in mij op kwam, etc. Ik vond dat jij het super fijn begeleidt hebt! Ook als ik even geen antwoord wist, er niets omhoog kwam of niet wist hoe ik het moest verwoorden. Mocht dat antwoord er zijn. Ik vond het lastig om concreet te zeggen wat het me opgeleverd heeft, het is ook nog niet zolang geleden, maar ik kijk er wel heel positief op terug en heb het idee dat ik soms wat liever ben voor mezelf daardoor.

Hinke

Transformatie sessie

Ik voelde veel stress en spanning rondom mijn nieuwe baan. Als ik vrij was dacht ik er veel aan, negatieve gedachten. Het maakte mij enorm onzeker. Het tappen (EFT) hebben we eerder gedaan dus ik kende het al. Toch is het weer even wennen om te doen. Maar ik vind het wel een fantastische manier. Ik vind ook dat je dat goed begeleid hebt. Doe je heel open en rustig. Merkte toen we daar mee bezig waren ook dat ik meer rust kreeg en sindsdien heb ik dat ook echt. Heb de meest fantastische week vrij gehad na die sessie en echt 0 momenten aan werk gedacht en van elke seconde kunnen genieten. Heel fijn. Dank je wel! 

Anoniem

Transformatie sessie

Dank je wel dat ik mee mocht lopen tijdens jouw reis.