DANS JE VRIJ!

Herken jij het dat je soms ongemak of spanning voelt rondom dans? Je staat op een feestje waar gedanst wordt, diep van binnen voel je dat je helemaal los zou willen gaan en helemaal op wilt gaan in de muziek. Je doet het echter niet want… “dan zet ik mezelf voor gek”,  “ik kan helemaal niet dansen”, “anderen kunnen veel beter dansen”, “ik wil niet opvallen”.

Deze beperkende overtuigingen houden jou tegen om helemaal je vrije zelf te zijn. DANS JE VRIJ! is een avond met gelijkgestemde vrouwen, waarin je in een veilige setting uitgedaagd wordt om uit je comfortzone te stappen, zonder oordeel naar jezelf en anderen. 

Een heerlijke avond dansen is zó bevrijdend!

Dansen is echt mijn passie en ik heb dan ook jaren met veel plezier dansles gevolgd, van jazzballet als kleine meid tot hip hop toen ik ouder was. Heerlijk vond ik het om bezig te zijn met muziek en beweging. Maar zodra ik mezelf moest laten zien, voelde ik spanning. Ook tijdens uitgaan en feestjes danste ik niet zoals ik diep van binnen zou willen. Ik voelde een drempel om echt vrij te dansen. Dat zou betekenen dat ik wel eens zou kunnen opvallen, mij niet gezien!

Misschien herken je het ook wel dat je eerst een drankje nodig hebt om een beetje los te komen of maskeer je je ongemak tijdens het dansen door met anderen te praten. 

I know that feeling! Het mooie is, dit kan veranderen!

Inmiddels voel ik mij zo vrij als een vogel op de dansvloer en ben ik niet meer bezig met wat anderen zouden kunnen vinden van mijn moves.
Dit vrije gevoel gun ik jou ook !

Zo is mijn idee voor DANS JE VRIJ! ontstaan. Een plek waar mijn 2 passies: persoonlijke ontwikkeling en dans, samenkomen!

Dans zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt in je lijf. We  gebruiken silent disco headphones zodat je de muziek beter kunt horen en het makkelijk wordt om op te gaan in de muziek. Daarnaast wordt er niet met elkaar gesproken, zodat jij echt bij jezelf kunt blijven. 

Door beweging gaat de energie op alle lagen weer stromen en kun je expressie geven aan wat jij voelt. Je komt in verbinding met jezelf én je brengt je energiefrequentie omhoog, waardoor jij je gelukkiger voelt.

Een avond waarin jij met je voeten in het zand, onder een prachtige sterrenhemel, kunt dansen naar een vrij gevoel!

 

DANS JE VRIJ!
Nieuwe datum volgt snel! 

 

Spaanse Water – Curaçao

Aanmelden: +5999 6824925 / DM instagram

Dance is the hidden language of the soul.