Ademwerk Sessie


Verander je leven met ademwerk! Doorbreek blokkades, laat angsten los en ervaar diepe ontspanning en innerlijke rust. Versterk de verbinding met je hart en intuïtie, en ontwikkel een sterk vertrouwen in jezelf en je toekomst met deze krachtige transformatiemethode. 

"

De uitknop van je hoofd en snelweg naar je hart. 

Ademwerk is een krachtige en diepgaande transformatiemethode die toegang biedt tot het onderbewuste, waar onverwerkte trauma’s, onderdrukte emoties en gebeurtenissen zijn opgeslagen die je tegenhouden om volledig jezelf te zijn en te kiezen voor wat jou echt gelukkig maakt. Deze blokkades verstoren de verbinding met je hart en intuïtie.

Tijdens een sessie bereik je een diepe meditatieve staat waarin je kunt verbinden met jezelf en je lichaam. Dit bevordert het helende proces, waarbij alles wat naar boven komt veilig kan worden losgelaten op een manier die bij jou past.

Deze methode is buitengewoon effectief en helpt je om diepere lagen van jezelf te ontdekken en te verwerken, wat leidt tot meer balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Na de sessie kun je je meer geaard en krachtiger voelen, met verminderde angsten en een algeheel gevoel van diepe ontspanning en innerlijke rust.  Én het kan je richting geven op jouw levenspad. 

Tijdelijk gratis de meditatie training cadeau t.w.v. €144,-

Dit is voor jou als jij… 

Vastloopt in je leven en graag verandering wilt zien.

Twijfelt over welke keuze je moet maken en je hoofd van je hart wilt kunnen onderscheiden, zodat je een keuze kunt maken waar je echt achter staat.

Opgekropte en onverwerkte emoties hebt die zorgen voor een vol hoofd met negatieve gedachten en je dit graag wilt loslaten.

Worstelt met (levens)vragen en hier graag een antwoord op wilt vinden.

Benieuwd bent naar diepere lagen in jezelf en de verbinding met jezelf wilt versterken.

Behoefte hebt aan ontspanning en diepe innerlijke rust.

Je op spiritueel gebied verder wilt ontwikkelen en nieuwsgierig bent naar een reading.


 

Wat gaat het je opleveren:

🔸Een bijzondere (spirituele) ervaring. 

🔸Meer helderheid en richting in je leven.

🔸Het vermogen om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met je échte wensen en verlangens.

🔸Een bevrijd gevoel van opgekropte emoties en negatieve gedachten.

🔸Antwoorden op belangrijke levensvragen en een dieper begrip van jezelf.

🔸Een versterkte verbinding met je zelf en meer zelfliefde.

🔸Diepe ontspanning en innerlijke rust om meer balans te vinden in je dagelijks leven.

Tijdens de sessie zal ik een spirituele reading geven, waarbij ik mij afstem op jouw energieveld om beelden en boodschappen door te krijgen die betrekking hebben op jouw authentieke kern. Deze inzichten zijn ondersteunend in de situatie, fase of proces waar je momenteel in zit, en bieden waardevolle begeleiding voor je verdere ontwikkeling.

Ja, dit wil ik

Wat heeft het mij gebracht..

Intens veel! 😱 Ik neem je mee… ruim 3 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Ademwerk tijdens een online training. Het was een video-opname. Volledig blanco stapte ik in de sessies, en mijn hele leven is compleet veranderd! Tijdens de eerste sessie hoorde ik een stem die me vertelde dat ik naar Curaçao moest. Ik zag mezelf daar, maar voelde diepe angst om te gaan omdat ik nog maar €2000,- op mijn spaarrekening had. Toen ik me overgaf aan de angst, voelde ik een diepe innerlijke rust en zag ik mezelf ademwerk ceremonies geven aan het Spaanse Water op Curaçao. Terwijl dit mijn eerste ademwerkervaring was!

Enkele weken later, nog steeds onder de indruk van die sessie, deed ik opnieuw een sessie. Daarin stond ik op mijn eigen bruiloft op het prachtige strand Cas Aboa op Curaçao. De man waarmee ik een knipperlichtrelatie had, was niet de bruidegom maar te gast op mijn bruiloft. Er klikte iets in mij. Kort daarna verbrak ik de relatie, wat mij eerder niet lukte.

Ook voelde ik een mannelijke energie naast me. Ik kon zijn lengte zien, zijn haar, en ik voelde zijn hand op mijn zwangere buik. Deze ervaring zal ik nooit vergeten! Kort na deze bijzondere spirituele ervaringen boekte ik een vlucht naar Curaçao voor vakantie, en daar veranderde mijn leven compleet.

Nog steeds doe ik zelf regelmatig ademwerk sessies. Ze geven me iedere keer weer nieuwe inzichten, inspiratie en richting op mijn pad. Niet gek dat dit mijn favouriete transformatie methode is toch? 

 

Hoe ziet de sessie eruit?

Na het reserveren van jouw 1:1 online ademwerk sessie ontvang je een e-mail met
aanvullende informatie en de Zoomlink.

Je kunt de sessie in alle ontspanning doen vanuit je eigen veilige leefomgeving op een plekje waar je de komende 1,5 uur niet gestoord kunt worden en waar ik jou via het beeld goed kan zien en jij mij kunt horen.

De sessie begint met een korte kennismaking waarin ik uitleg geef over de ademhalingsmethode en we je intentie voor de ademwerk sessie doornemen. Als je geen specifieke intentie hebt, is dat geen probleem. Dan gaan we er ‘blanco’ in en zie je wat er aangekeken mag worden.

Daarna volgt een ontspanningsmeditatie om je in een diepe meditatieve staat te brengen, zodat je vanuit die rust kunt starten met de transformerende ademhalingsmethode. Ik zal je ondersteunen tijdens het toepassen van deze methode, zodat je het maximale uit jezelf en deze sessie kunt halen. Na de methode zul je zakken in een diepe helende ontspanning van loslaten en ontvangen. Het is een moment om mooie inzichten, antwoorden of beelden te ontvangen die op dat moment relevant zijn. Terwijl je deze prachtige innerlijke reis maakt met begeleidende muziek, stem ik me af op jouw energieveld om beelden en boodschappen door te krijgen die betrekking hebben op jouw authentieke kern.

Na de innerlijke reis bespreken we je ervaring en mijn inzichten tijdens de reading.
Deze inzichten zijn ondersteunend in de situatie, fase of proces waar je momenteel in zit, en bieden waardevolle begeleiding voor je verdere ontwikkeling.

Na circa 1,5 uur komt de sessie tot een einde,
en zal je leven nooit meer hetzelfde zijn als voor deze bijzondere ervaring.

Tijdelijk gratis de meditatie training cadeau t.w.v. €144,-

Plan een sessie 

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar een leven van innerlijke rust en zelfvertrouwen, met duidelijkheid over welke richting jij mag gaan? Plan dan nu je sessie en begin jouw reis naar transformatie en groei!

Deze 1-op-1 sessie is ook offline te boeken op Curaçao. Informeer naar beschikbaarheid en prijzen (i.v.m. andere belastingtarieven). Daarnaast worden er twee keer per maand ademwerkceremonies georganiseerd voor een intieme groep van max. drie personen.
Bekijk de beschikbaarheid op Instagram onder de highlight ‘ademwerk’.

Veelgestelde vragen

Is ademwerk veilig?

Zeker, ademwerk is over het algemeen veilig.  Als je zwanger bent raad ik ademwerk af. En ook wanneer je medische aandoeningen hebt zoals hartproblemen, hoge bloeddruk, epilepsie, of recente operaties, is het belangrijk om voorzichtig te zijn met ademwerk. Het luisteren naar je lichaam is cruciaal, en ik raad aan om altijd onder begeleiding van een professional deze methode te gebruiken. 

Is het effectief en veilig om een ademwerksessie online te volgen in plaats van fysiek aanwezig te zijn?

Zeker! De methode is krachtig en effectief, ongeacht of je deze online of offline uitvoert. Tijdens de gehele sessie ben ik aanwezig en begeleid ik je volledig. Het voordeel van een online sessie is dat jij je veilig en vertrouwd voelt in je eigen omgeving, waardoor ontspannen makkelijker gaat en je dieper kunt zakken in de sessie. Na de sessie kun je op je eigen tempo rustig bijkomen in je eigen omgeving en hoef je niet meer naar huis te rijden. Heel fijn!

Deze 1-op-1 sessie is ook offline te boeken op Curaçao. Informeer naar beschikbaarheid en prijzen (i.v.m. andere belastingtarieven). Daarnaast worden er twee keer per maand ademwerkceremonies georganiseerd voor maximaal drie personen. Bekijk de beschikbaarheid op Instagram onder de highlight ‘ademwerk’.

Wat kan ik verwachten tijdens een ademwerk sessie?

Je kunt verwachten dat je lichamelijke sensaties als tintelingen zult ervaren in je handen en/of benen. Daarnaast merk je dat het je een gevoel van kracht en diepe ontspanning geeft. Daarnaast is het voor iedereen anders wat hij/zij ervaart tijdens een sessie. Dat kan uiteenlopend zijn van verdriet, boosheid, angst tot euforie en gelukzaligheid. Van mooie inzichten en spirituele ervaringen, tot een diepe helende ontspanning en rust. 

Van de persoonlijke reading kun je verwachten dat ik relevante boodschappen deel die aansluiten op jouw authentieke kern en ondersteunend zijn in jouw huidige situatie, fase of proces.

Hoe vaak kun je een sessie herhalen?

Een ademwerk sessie is een diepe transformerende methode waarbij het loslaten van onverwerkte emoties en trauma tijd nodig heeft voor reintegratie. Ik raad aan om maximaal eens in de 3 weken een sessie te doen en minimaal eens in de 3 maanden.

Kun je een ademwerk sessie doen bij ademhalingsproblemen & hyperventilatie?

Ja juist! Het kan tegenstrijdig klinken, maar ademwerk kan zowel helpen bij ademhalingsproblemen als bij hyperventilatie. Onder deze problemen ligt vaak een dieperliggende angst of stress. Ademwerk kan helpen om het ademhalingspatroon te normaliseren en je te leren bewust te ademen. Door het aanleren van een diepe, rustige ademhaling kan ademwerk de symptomen van hyperventilatie verminderen en zorgen voor meer innerlijke rust en kalmte.

Kunnen beginners ademwerk doen, of is het alleen voor ervaren beoefenaars?

Zeker ook voor beginners, ademwerk is voor iedereen met of zonder ervaring!