Ademwerk sessie

Als we iets eng vinden, houden we onze adem in met als gevolg dat gevoelens worden stilgelegd en emoties onderdrukt, wat uiteindelijk (onbewust) veel energie kost. De ademhaling is een goede graadmeter voor waar blokkades zich in je lichaam bevinden. Je negatieve ervaringen en trauma’s uit het verleden zijn verbonden met onze ademhaling. Tijdens een ademsessie worden onverwerkte trauma’s en emoties uit je verleden  losgelaten en maken plaats voor gezondheid, rust en zelfvertrouwen.
Het is een ware transformatie sessie! 


Verbonden ademhaling, of ook wel transformational breathing genoemd, is een actieve, krachtige, liefdevolle en zelfhelende ademhalingstechniek. Deze manier van ademen opent het ademhalingssysteem en zorgt voor bewustwording van wie je werkelijk bent en wat je, vaak onbewust, bezighoudt.

Verbonden ademhaling is een veilige manier om je bewustzijn te verruimen. Onze hersenen kennen verschillende staten van bewustzijn. Veel van ons dagelijks leven speelt zich af in Beta of Alpha staat, passend bij het denk- en doe-werk wat we dagelijks hebben te verzetten. Door een verbonden manier van ademhalen kom je in een Theta staat. Theta is een diepe staat van ontspanning, wat we normaal niet zo makkelijk ervaren. De verbonden ademhaling is een snelweg naar deze staat van zijn.

Door deze staat van zijn kun je contact maken met je lymbisch systeem (deel van je onderbewuste). Dit systeem is het emotionele centrum van ons lichaam. Hier slaan onder andere niet doorleefde emoties van indrukwekkende gebeurtenissen uit ons leven zich op. Die herinneringen zijn verbonden aan diep gewortelde overtuigingen over jezelf en het leven en kunnen je dagelijks leven sterk beïnvloeden.

Door tijdens de sessie verbinding te maken met je limbische systeem wordt duidelijk zichtbaar wat er in jou speelt en komt er boven wat gezien, gehoord en/of gevoeld mag worden. Door extra zuurstof in je systeem te brengen kunnen deze diep gewortelde emoties en blokkades vrij komen en worden los gelaten. Met deze krachtige techniek maak je ruimte in je lijf.

Tijdens een verbonden ademsessie kun je je ontdoen van de donkere delen in jou, waardoor er meer ruimte komt voor het licht. Dit kan zorgen voor bijzondere mooie inzichten, boodschappen en (spirituele) ervaringen tijdens een sessie.  

Een ademsessie kan een erg mooie, indrukwekkende en bevrijdende ervaring zijn. Het kan echt een doorbraak zijn en een verandering te weeg brengen in je leven! Een ware transformatie sessie!

 

Losse sessie – online

Losse verbonden ademwerk sessie – online via ZOOM (75 minuten)

Investering: €75,-

ADEM JEZELF VRIJ – Online groepssessie 

Een ceremoniële avond die in het teken staat van loslaten, transformeren en vrijheid ervaren d.m.v. meditatie en ademwerk.

Dit doen we in een intieme, veilige setting met maximaal 15 vrouwen.
Investering: €30,- incl. BTW

Hoe dieper je ademt, hoe dieper je leeft