1:1 Transformatie traject

Ontdek de kracht van zelfliefde en bevrijd jezelf van onzekerheid, twijfel en angst. Stap in een leven vol met zelfvertrouwen, vastberadenheid en authenticiteit – waarin je schaamteloos jezelf durft te zijn en je eigen pad volgt, geleid door je innerlijke kompas van gevoel en intuïtie. Ontdek wie je écht bent, onthul je potentieel en omarm een leven dat je vuur van aangaat en je zielsgelukkig maakt.

"

Je bent er klaar mee..

Je gaat continu over je grenzen heen. Je wilt altijd meer en de lat leg je steeds hoger waardoor je deze nooit haalt. Je bent overprikkeld, vergeet dingen en bent snel geïrriteerd. Je leeft een leven waarin je alles hebt: een huis, baan, relatie, gezin en toch ben je niet tevreden. Iets mist, maar wat? En hoe kom je van die bewijsdrang af?

Een diep gevoel van tekort, verdriet en onmacht. Je bent er helemaal klaar mee. 

Relaties zijn een struggle, je voelt je onzeker, onbegrepen én die diepe connectie die je verlangt lijkt een sprookje. Je twijfelt aan jezelf of jij het waard bent om échte liefde te ervaren. 

Op de meest onverwachte momenten steekt onzekerheid de kop op. Je klapt dicht, durft jezelf niet te uiten uit angst om afgewezen te worden. Je voelt hoe je kleiner wordt. Het gevoel dat je niet goed genoeg bent krijgt de overhand. 

Het zelfvertrouwen om écht je dromen achter na te gaan en te doen wat je wilt. er is een overheersend getetter in je hoofd die je verteld dat je het beter niet kan doen omdat het je toch niet gaat lukken of omdat je het je naasten niet aan kan doen. Waardoor je schuldgevoel ervaart en je de stap niet zet. Gevangen in de verhalen die je hoofd je vertellen. 

 

Je kunt niet meer dan jezelf worden, je kunt wel meer jezelf worden. 

Dit is voor jou als jij… 

Je een vol hoofd hebt, veelal overanalyseert en genoeg hebt van die voortdurende twijfel,  van het eeuwige afvragen of je wel goed genoeg bent, zowel in je werk, relaties en dagelijks leven. 

Een people pleaser bent. Jezelf aanpast en wegcijfert, ten koste van jezelf, je eigen geluk en energie. 

Terugkerende patronen ervaart in je leven; teleurstellingen in relaties en banen, het saboteren van je eigen geluk of succes én/of een laag zelfbeeld en zelfkritiek ervaart wat diep lijkt te zitten. 

 

 

Wilt afrekenen met overweldigende emoties, die de overhand krijgen waardoor jij je laat leiden en buiten proportioneel reageert. Je hebt  daarna spijt en je schaamt voor je gedrag. Het is klaar met die diepe onzekerheid en het ongemakkelijke gevoel waardoor je soms raar gedrag gaat vertonen in contact met anderen. 

Je het helemaal beu bent met de angst om jezelf te uiten, het blokkeert je groei en het staat een diepe connectie in relaties en vriendschappen in de weg. Je wilt dit doorbreken én jezelf kunnen uiten, zonder daar moeite mee te hebben. 

Je wilt je eigen pad kunnen volgen, hoe spannend ook, maar stevig staat en op jezelf kan vertrouwen, zonder je druk te maken wat andere er van denken. 

Je de honger naar bevestiging en liefde helemaal zat bent, en je vastbesloten bent om de diepe onzekerheid en angst voor afwijzing achter je te laten, Zodat je kunt omarmen wie je werkelijk bent en kunt voelen wat jij waard bent. 

Genoeg van dat gevoel van bewijsdrang, over je grenzen gaan en het hebben van een immens hoge lat, waardoor je vaak te kort schiet. 

Je bent klaar om goed voor jezelf te zorgen, om de keuzes te maken die echt bij jou passen. Je verlangt naar diepe innerlijke rust, naar ontspanning en vertrouwen in het leven, en bovenal in jezelf.

Unieke methode… 

Als je het mij vraagt dragen we allemaal oude pijnstukken en kind trauma bij ons die ons onder andere hebben gevormd tot de volwassenen die we zijn. Beperkende overtuigingen, negatieve gedachten, intense emoties die buitenproportioneel zijn voor wat er in het moment gebeurt zijn hier signalen van én kunnen zo je dagelijks leven beïnvloeden dat je niet alleen veel energie verliest, maar ook jezelf. Alsof de emotie je helemaal overneemt en je niet meer helder kunt nadenken en je kunt gedragen zoals je diep van binnen zou willen, zoals je echt bent. 

Door transformatie werk ga je merken dat jij je minder vaak diep geraakt of getriggerd voelt, meer in balans kunt blijven en jij je echt kunt gedragen en reageren zoals jij dat wil, vanuit je authentieke ik. Dit geeft niet alleen een diepe rust, het zorgt er ook voor dat jij veel beter vanuit zelfliefde kunt voelen wat jij wilt,  want het wordt niet langer overschaduwd met een overheersend tetterend ego.

Je moet het zo zien, de voedingsbodem van dat getter in je hoofd zijn die oude pijn stukken, wanneer je die gaat ontwortelen, is er geen bodem meer van negativiteit en pijn, maar ontstaat er rust, stabiliteit en positiviteit.

Dat is de kracht van transformatiewerk en in dit unieke traject breng ik bewustwording, een positieve mindset én diep helend transformatiewerk samen, zodat jij de lagen die niet meer dienend zijn van je afpelt én echt in je kracht komt te staan.

Ik durf met zekerheid te zeggen dat dit traject een investering gaat zijn waar jij de rest van je leven profijt van gaat hebben. Je leven zal na dit traject nooit meer hetzelfde zijn. Ben je daar klaar voor?!

Wat gaat het je opleveren:

🔸 Ik leer je om  emotioneel in balans te komen en meer rust in je hoofd te krijgen. 

🔸 Ik begeleid je in het vergroten van je comfortzone, waardoor jij meer zelfvertrouwen en vrijheid ervaart op ieder gebied in je leven!

🔸Je weet precies wanneer je tetterende ego aan het woord is en wanneer je hart, waardoor je niet langer twijfelt en makkelijker keuzes maakt. 

🔸Ik leer je om de verbinding met je gevoel en intuïtie te versterken, zodat jij instantly weet wat wel en niet voor jou is, . Dit is mijn pad, here I come! 🚀

Oke… dat was het mindset gedeelte, nu komt het echt dieper helende werk voor een duurzame verandering…

🔸We transformeren vanuit de oorsprong je beperkende overtuigingen, emotionele blokkades en trauma’s zodat jij je lichter  en vrijer voelt en écht je schaamteloze zelf kunt zijn. 

🔸Je doorbreekt terugkerende patronen, waardoor jij voor jezelf kiest, je grenzen voelt en trouw blijft aan jezelf. Jezelf uitspreken wordt een tweede natuur voor jou! 

🧡 Een helende reis zodat jij vanuit liefde voor jezelf kiest, niet langer bezig bent met wat andere van je denken, maar een leven creëert die in lijn ligt met wie je echt bent en die jou 100% vervulling geeft. 

Ja, dit wil ik

Ik weet hoe het is om…

Je écht onzeker te voelen en te twijfelen of je wel goed, leuk en mooi genoeg bent en je af te vragen wat andere van je denken. Waardoor je jezelf gaat wegcijferen, pleasen én niet echt het leven leeft wat je diep van binnen zou willen. Niet echt jezelf bent, uit angst om afgewezen te worden. Ik was die meid, voor mijn transformatie! 

12 jaar geleden startte mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb heel wat coaches, psychologen en andere professionals bezocht om te veranderen. Maar pas mijn echte transformatie kwam toen ik de opleiding tot Transformatie coach ging volgen. Daar werd ik zelf volledig door de mangel gehaald en heb ik heel veel onopgeloste shit mogen opruimen en helen. Waardoor ik nu niet alleen een bak aan zelfliefde, zelfvertrouwen en positieve mindset heb, maar ook nog is écht weet wie ik ben en wat mijn passie is: 

Mensen op een dieper niveau helpen om écht hun meest authentieke rauwe versie te worden. Zodat zij schaamteloos zichzelf kunnen zijn, zonder zich druk te maken over wat andere van hun denken en écht dat leven leven waar ze van dromen! 

Als maatschappelijk werker, transformatiecoach en persoonlijke ontwikkelingsliefhebber heb ik de afgelopen 12 jaar heel wat geleerd. En weet je wat? Ik kan met volle overtuiging zeggen wat écht werkt! 

Die kennis en ervaring heb ik gebundeld in dit krachtige 6 maanden Transformatie traject. Het is zó compleet om jou te helpen een leven van diepe vervulling en authentiek geluk te creëren en écht jouw hoogst potentieel te ontdekken. Ik sta klaar om mijn passie en wijsheid met jou te delen, zodat jij groeien en stralen op alle gebieden van je leven.

 

Wat krijg je:

Ervaar een 6-maanden transformatie traject waar we diep helend werk gaan doen op oude wonden, emotionele blokkades, angsten, onzekerheden en (kind)trauma’s, die jou nu klein houden en uit balans brengen. We pakken ‘t rechtstreeks aan bij de kern van het probleem, door te werken in het onderbewuste waar deze pijnen liggen opgeslagen. Stap in een leven waarin jij een diepe connectie ervaart van zelfacceptatie, zelfliefde én zelfvertrouwen, in harmonie met een positieve, krachtige geest.

Jij bent niet langer beschikbaar voor bullshit, het is tijd voor jou en jouw droomleven! 

]

Om de week een 1:1 coach sessie (online of offline)

]

2 Ademwerk sessies; een krachtige transformatie methode die oude opgeslagen emoties heelt en de manier om direct uit je te komen, in je lijf en jouw inzicht en richting geeft.

]

6 Mindset sessies: aan de hand van jouw praktijk situaties leer ik je meer in verbinding te komen met je gevoel én wat voor jou echt van waarde is.

]

5 Transformatie sessies: Waarin we naar de oorsprong gaan van een overtuiging, patroon of emotie en het vanuit daar helen, zodat jij meer vrijheid ervaart en meer je authentieke zelf wordt.

]

2 Inspirerende boeken voor je persoonlijke ontwikkeling

]

Innerlijke Balans: Meditatie training - levenslang toegang

]

1 jaar toegang tot de besloten leeromgeving waar 16 video's, oefeningen, opdrachten en meditaties klaar staan om jouw zelfvertrouwen en zelfliefde positief te boosten!

]

Whatsapp service: Als aanvulling op het traject heb je de mogelijkheid om te appen wanneer je vastloopt of vragen hebt, en dient als een krachtige booster tijdens jouw proces.

Ook jij kunt dit

Dit is een 6 maanden 1:1 traject waarin ik samen met jou de diepte in ga om overtuigingen, onverwerkte emoties en andere blokkades die jou in de weg staan om écht volledig jezelf te zijn en het leven te leven wat jij voor jezelf het allerliefste wilt, te transformeren.  In slechts 6 maanden ontdek je jouw hoogst potentieel, heb je een bak aan zelfvertrouwen en zelfliefde en een goede verbinding met je gevoel en intuïtie die je jouw pad wijzen. 

Dit is geen quick fix, maar een duurzame transformatie die van waarde zal zijn voor de rest van je leven. 

Kennismaken

Ben je benieuwd of het 1:1 Transformatie traject passend is voor jou? 
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismakingscall. 

Veelgestelde vragen

Hoe is 't Transformatie traject opgebouw?

We beginnen met een uitgebreide intake om een duidelijk beeld te krijgen van jouw uitdagingen en gewenste veranderingen. Na de intake ontvang je inloggegevens voor onze online leeromgeving, waar je toegang krijgt tot de Unlock Your Selflove training en de Innerlijke Balans meditatie training. Daarnaast ontvang je een Transformatie gids met alle benodigde informatie voor de start van het traject.

Gedurende zes maanden hebben we om de week een sessie. De ene week focussen we op mindset, waarbij we bespreken wat er speelt in jouw leven en hoe je dit vanuit een ander perspectief kunt benaderen. We doen samen oefeningen en ik geef je huiswerk mee. De andere week staat in het teken van transformatie, waarbij we dieper ingaan op onderliggende blokkades zoals negatieve gedachten, overtuigingen, triggers en trauma’s. We gebruiken verschillende methoden om deze te helen, met de nadruk op het onderbewuste voor duurzame verandering.

Gedurende het traject heb je de mogelijkheid om via WhatsApp contact met mij op te nemen wanneer je vastloopt of vragen hebt.

We sluiten het traject af met een afsluitend gesprek, waarin we terugkijken op jouw ontwikkeling gedurende het traject.

Wanneer start het traject?

Je kunt beginnen met het traject wanneer je wilt. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit traject?

De duur is 6 maanden. Een sessie duurt gemiddeld tussen de 60 tot 120 minuten. Voor het huiswerk en het volgen van de online training raad ik aan om dagelijks minstens 15 minuten te reserveren voor de oefeningen en wekelijks ongeveer een uur (of 2 keer 30 minuten) vrij te maken voor de online lessen. 

Wat houdt de online training Unlock Your Selflove in?

Unlock Your Selflove is een krachtige online transformatie training, samengesteld met een schat aan video’s, kennisoverdracht, praktische oefeningen, doordachte opdrachten en geleide meditaties. Het doel is om jouw bewustzijn te vergroten en een diepgaande verandering te bewerkstelligen die leidt tot meer zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit in je leven. Deze training vormt een waardevolle aanvulling op individuele coachingssessies.

Als deelnemer krijg je toegang tot een live Transformatiesessie, waarvoor je per e-mail een uitnodiging ontvangt. Bovendien bieden we je een volledig jaar toegang tot de training, zodat je in je eigen tempo en op jouw eigen tijd aan je persoonlijke groei kunt werken.

Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, is dit traject dan nog passend?

  Zeker! De echte waarde van dit traject ligt in mijn unieke aanpak, waarbij ik verschillende methoden combineer om diepgewortelde patronen, overtuigingen en trauma’s in het onderbewuste te helen. Veel van mijn klanten benadrukken dat eerdere ervaringen met coaches of psychologen voornamelijk bestonden uit ‘praattherapie’. Dit traject is echter volledig anders; door te werken in het onderbewuste, pakken we het probleem aan bij de kern, wat zorgt voor een duurzame verandering. Bovendien krijg je praktische en eenvoudige oefeningen aangereikt die je bewuster maken over jezelf en die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven om meer ontspanning en connectie met je gevoel en intuïtie te ervaren. 

Is dit traject ook effectief wanneer het online wordt gevolgd?

Zeker.  Ik coach zowel online als offline. Klanten die ervoor kiezen om het traject online te volgen, hadden aanvankelijk misschien twijfels over de effectiviteit van coaching via een scherm of gaven aan het mogelijk minder prettig te vinden. Echter geven ze later aan dat het juist heel prettig is om in hun eigen vertrouwde omgeving te zijn, zonder reistijd, zodat ze na een sessie direct tot rust kunnen komen. Bovendien bevindt je je tijdens de sessie vaak met gesloten ogen, waardoor de fysieke afstand minder relevant wordt. De effectiviteit van de methoden zijn zowel online als offline ‘t zelfde.